Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Büyük ihtimal gelirim,stadın tam olarak neresinde buluşacaksınız,ayrıca kim geliyor?

forumu uzun zamandır takip ediyordum ama şuan kaydoldum ... bu toplanma işi sık sık oluyo mu ? umarım en kısa zamanda alıcam motoru :) (cbr 250r)

Hocam bir organizasyonunu takip etseydin iyidi.Neyse ben oralarda olacağım,zaten bir arkadaşla çıkacaktık,olmadı onla devam ederiz.

Hocam bir organizasyonunu takip etseydin iyidi.Neyse ben oralarda olacağım,zaten bir arkadaşla çıkacaktık,olmadı onla devam ederiz.

Kardeşim benle konuştu kağan gidiyoruz biz o yolda saat 10da gel sende stadın oraya Nomu sana atıyorum özelden dönersin kardeşim bende çıkıyorum şimdi

peki slip-onlarda enjeksiyon ayarlarıyla oynamak gerekiyor mu?

filtre de takılıp , power commander tarzı bır unıteyle desteklenebılır tam randuman almak ıstıyorsanız.ama sadece egzoz beyını sapıttıracak kadar bır sorun teskıl etmez ;)

---------- Post added at 02:41 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

Siz cbr 250 tipinde bir motorun sadece honda da mı olduğu düşünüyorsunuz :)

http://zjjiajue.en.alibaba.com/product/580730574-209541444/MOTRAC_250.html

son surat felan ıyıymıs :) cok cakma bır sıte olmus.

Bu geceden kareler

bdsv6.jpg
[/url][/IMG]
bdsw2.jpg
[/url][/IMG]
bdsw5.jpg
[/url][/IMG]

@Kaan_88 Cana gelmedi ya kardeşim.

geçmiş olsun , nasıl oldu tam olarak ? suçlu kim ? lastiklerden mi kaynaklı bide onu merak ediyorum benimkide çok göt atmaya başladı bu aralar...

Beyler yollar tirtikliydi önümde sulama aracı vardı heryer islâkti on ve arka teker aynı anda kaydı moral bozuk egzoz ve grenaj gitti bu arada beyler karbon kaplatcam egzoz icin varmı bir yer tanıdık maliyet ne olur

Egzoz için ne yapabilirim karbon kaplama var deniliyordu nasıl yaparız beyler

Egzoz için ne yapabilirim karbon kaplama var deniliyordu nasıl yaparız beyler

evvela geçmiş olsun kaan. egzost kaplama olayını oto modifiyecisi, cam filmi çekilen yerlerde halledebilirsin. Motoru götürmene gerek yok. Parçayı sök ver adama 5 dk yapsın.. mat karbon olursa çok güzel olur

Beyler yollar tirtikliydi önümde sulama aracı vardı heryer islâkti on ve arka teker aynı anda kaydı moral bozuk egzoz ve grenaj gitti bu arada beyler karbon kaplatcam egzoz icin varmı bir yer tanıdık maliyet ne olur
geçmiş olsun. sahibinden com da fiber carbon yada araba parçacılarında fiber karbon renk renk kalite kalite satılıyor. pahalıda değil alıp kendinde yapabilirsin saç kurutma makinesi ile ısıtıp çekiyorsun hepsi bu. Tekrar geçmiş olsun k.i.b.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar