Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok teşekkür ederim. ama bu titreme işi kafama takıldı. zaten motorda normaldede vibrasyon var birde onu takınca çok rahatsız edici olur mu? ve acaba takılan manetin markasının yada takarken ki işçiliğin bununla alakası olabilir mi

ops. ozur dılerım. lastık olayı elcık ıcın gecerlı. manetın tıtreme ıle bır alakası yok. :) karısmıs ortalık bıraz hehe.

selam anıl, bu gün çağdaşla buluşup gezdik şileden girdik izmitten çıktık ama şile yollarında bi daha çağdaşa yol vermem adami en az bes dakika yollarda aradım uzamamis gitmiş :). çağdaş ön cami degismis puig marka orjinal cama göre çok güzel kask bayağı kapatıyor orjinal camdan alti santim daha yüksek rüzgarı ve sesi bayağı kesiyormus.

bunu duymak ıyı oldu :cherry:

beyler selam.eğer kawa ninja 2013 Türkiyeye eski fiyatında giriş yaparsa sizleri cbr 250cıleri çok üzecek gibi duruyor.hondanın göstergesi güzel daha modern ayrıcalığıda kalmıor artık hondada

beyler selam.eğer kawa ninja 2013 Türkiyeye eski fiyatında giriş yaparsa sizleri cbr 250cıleri çok üzecek gibi duruyor.hondanın göstergesi güzel daha modern ayrıcalığıda kalmıor artık hondada

yaran-inci-sozluk-capsleri_155363.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HP4 dedikleri şey 1000 cc makine, 10 bin euro olsa keşke :p. 25 bin eurodan aşağıya olmaz kesinlikle.

2013 kawa çıksın, kanatları olsun uçsun banane. Mevcut motosikletimi kullanıyorum ve memnunum. Sehiriçinde kilometrede 13kuruş yakıyorum. Otobana çıkıyorum 160-165 görüyorum. Daha büyük beklentim olsa bunu almam zaten. Yok o çıkacak yok bu çıkacak. Çıkarsa bir saniye bile bekleme sen git al güle güle kullan banane :)

bi konu hakkında sorum var genelde forumu takip ettim ama bu konu hakkında bişey hatırlayamıyorum, şimdi yarın ben kadıköy kızıltopraktaki honda mototal'a gitcem ve cbr250r (siyah) için son fiyat konuşması falan yapıcam alıcağım ilk vasıtam olduğu için bilemiyorum anlaşma sağlanırsa motoru ordan almam ve gerekli belgelerin tamamlanması ne kadar sürer??? Lütfen bu mesajı okuyupta bilgi sahibi kişiler yazarsa çok iyi olur :)

HP4 dedikleri şey 1000 cc makine, 10 bin euro olsa keşke :p. 25 bin eurodan aşağıya olmaz kesinlikle.
aynen ya. s1000r ıle aynı makıne var felan dıyor lınkte.ne dıo bunlar dedım bı an :D

bu arada kawacıların klavye masturbasyonu cok hosuma gıdıyor gercekten :) yahu 5000euroya satılmayan motor , grenaja cızık atıp & kadran degıstırdıkten sonra fıyat arttırınca ıyıce cokecek pıyasada. hala yok korkun, yok herkes kawacı olacak dıyorlar :) alın 7000eurodan da gercek kawacı kımmıs gorelım :) sonra satarsınız yarı fıyatına :king:

bi konu hakkında sorum var genelde forumu takip ettim ama bu konu hakkında bişey hatırlayamıyorum, şimdi yarın ben kadıköy kızıltopraktaki honda mototal'a gitcem ve cbr250r (siyah) için son fiyat konuşması falan yapıcam alıcağım ilk vasıtam olduğu için bilemiyorum anlaşma sağlanırsa motoru ordan almam ve gerekli belgelerin tamamlanması ne kadar sürer??? Lütfen bu mesajı okuyupta bilgi sahibi kişiler yazarsa çok iyi olur :)
3-4 gün, max 1 hafta

çok sağol avcagatay :) umarım yarın babamla anlaşırızda motorun alım işlemleri başlar :) o zaman daha çok görüşücezz :D

Anadolu yakasında kaç kişiyiz hala bir bulusma yapamadık 3 motoru gecemedik beyler neyse hayırlısı olur inşallah alırsın motorunu dostum
Şimdiden hayırlısı olsun ekipmanlarını al mutlaka

Anadolu yakasında kaç kişiyiz hala bir bulusma yapamadık 3 motoru gecemedik beyler neyse hayırlısı olur inşallah alırsın motorunu dostum
çok sağol motoru alırsam umarım bende katılıcam bu etkinliklere... bende anadolu yakasındayım :) motorlarla gezi hayallerimden bi kısmı :)

Biz aynı anda yedi yaptık hatta sonlara doğru 8.de gelmişti:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:13 ----------

Arkadaşlar motosiklet güvenliği hakkında bir yazı hazırladım,son 2 saatimi aldı,elimden geldiğince bildiklerimi yazdım,umarım faydası dokunur:http://www.motosikletmacerasi.com/motosikletinizin-calinmamasi-icin-alinabilecek-onlemler/

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:35 ----------

Yazımda yer vermeyi unuttuğum motosikletini askeri bir gemide muhafaza eden ya da motosikletine gitmek için bisiklet kullanan insanlar da var:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar