Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tüm motorcular birbirini kollamazsa biteriz birçok hırsızlık motorcularin dikkatiyle çözüldü yolda giderken kask kullanmayan kaçarak gidermiş gibi olan insanları iyi motorlarda gördüğünüzde aksam forumda bir mesaj atın Akdeniz bölgesinde bir hırsızlık oldugunda dikkat eden arkadas nereye gittiğini söyledi 3 gün sonra bulundu

hadi ya.. :pr: babamın tek tatil günü pazar günüydü artık bakalım hafta içi umarım gidicez :) alıcazz :D İNŞALLAAHH

beyler serviste artçı için amortisör ayarına gerek yok dediler, siz nedersiniz? sonra patlatmayalım amortisörü

beyler serviste artçı için amortisör ayarına gerek yok dediler, siz nedersiniz? sonra patlatmayalım amortisörü
ben yanlış hatırlamıyosam hondanın güvenli sürüş eğitimindeki hocamız bu ayarın yaptırılması daha iyi olur demişti... daha çok 2 kişi kullanıyorsan motoru yaptır bence yine de ...

valla 5 basamaklı benım bıldıgım. ve fabrıka cıkısı 2.sevıyede olması lazım.yani tek kısıden 2kısıye bır yelpaze ayarı var.artcınızın kılosuna gore bunu 1-2 tık arttırmakta fayda var.he tabı kı devamlı artcıyla bınmeyeceksenız sorun olmaz belkı ama rısk almaya degmez kanımca.benımkı tam ortada mesela.

daha önceki yazıları okurken ktm duke 125 ile ilgili fikirlerim değişti... ktm duke 125 ve honda cbr arasında karşılaştırma yapabilecek biri varsa sevinirim... gerçi duke ''naked'' , cbr ''ss''

Arkadaşlar,
1500 km kullandığım Raid 2 - medium kaskımı ve Revit air ceketimi satıyorum. Detaylar için 0 555 236 45 97

daha önceki yazıları okurken ktm duke 125 ile ilgili fikirlerim değişti... ktm duke 125 ve honda cbr arasında karşılaştırma yapabilecek biri varsa sevinirim... gerçi duke ''naked'' , cbr ''ss''

Duke125'i ben de düşünmüştüm ama 125cc olması itibariyle çabuk sıkılacağımı düşündüm ki iyi karar vermişim. Duke200'ün de 5000euro gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Pahalı.

KTM'i seven gidip gözünü kırpmadan alıp kullanıyor KTM ayrı bir dünya. Zevk ve bütçe meselesi.

Duke125'i ben de düşünmüştüm ama 125cc olması itibariyle çabuk sıkılacağımı düşündüm ki iyi karar vermişim. Duke200'ün de 5000euro gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Pahalı.

KTM'i seven gidip gözünü kırpmadan alıp kullanıyor KTM ayrı bir dünya. Zevk ve bütçe meselesi.

şimdi aynı şeyleri bende düşünüyorum ktm'in dış görünüşü tekerleri daha iyi duruyo ama pahalı evet 125... bide duke 200 var oda yaklaşık 10.000 civarıydı ...

tuc

arkadaşlar otomatik zincir yağlama kullananlar var mı.nasıl oluyor o sistem zinciri yağlamaya gerek kalmıyo tamamda temizlemek gerekmiyor mu

arkadaşlar otomatik zincir yağlama kullananlar var mı.nasıl oluyor o sistem zinciri yağlamaya gerek kalmıyo tamamda temizlemek gerekmiyor mu

Scottoiler marka bir sistem kullanılıyor. Sistem motosiklete monte edildikten sonra motosiklet çalıştığında devreye girip hassaslık ayarlarına göre değişse de ortalama dakikada 1damla olarak yağlama yapıyor. Kullananlar memnun.

Sistem sadece yağlama yaptığı için kullanım koşullarına göre arasıra zinciri temizlemek mantıklı olur tabi.

arkadaşlar bu motora orjinal gidon sökülüp boru tipi kavisli gidon takılabilirmi,
yada orjinal gidon yükseltmeye müsaitmi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar