Hoşbulduk kardeşim, işler yoğun bu aralar.
Baya yoğun bir dönemdeyiz. Fırsat bulamıyorum pek nete girmeye.
Evet ya, iyi zam yapmış Honda. Sizinkiler neredyse 1.500 TL kar etti![]()
Allah kolaylık versin abi.Evet hemen hemen o kadar kar ettiAma şu durumda alıcak olsam ben almazdım cbr 125i.Hiç acımam 2.el yzf düşünürdüm.
Bu arada led sinyalleri ve aynaları taktım.Sende düşünüyodun galiba abi aynaları.Ama görünüş olarak güzel,arkamı göremiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-bilgi-paylasim-basligi-1519.html#post2630196
çok teşekkürler aynen ya milletin sorumsuzluğunun cezasını ben çekiyorumYashukawa Çok Geçmiş Olsun Bu Sezon Hiç Yüzün Gülmedi Dostum. :salut:
çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz yaz senin gibi kaza yapmıştım normal yolda geri geri gelen bi amcaya çarptım. sende birşey olmamasına sevindim. tekrardan geçmiş olsun..
çok gecmıs olsun kardeşim bende seni arayacaktım aqrkadaşım aradı gece saat 22,40 da daha önce senden bahsetmıştım ona mavı beyaz cbr 250 r var dıye servisde motoru görmüş benı aradı arkadaşın plakası neydı servısde kafa grenajı hasarlı kazlı cbr 250 r var dedi bende merak ettım allah korusun o senmısın dıye ama cok gec oldugu ıcın arayamamıstım üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun sigorta şi ne oldu hasarı kim ödeycek özelden yada telde görüşelim bu işi hasar sana kalacaksa ona göre çözüm arıyalım.
teşekkürler hocam süspansiyonlarda birşey yok far ön cam sağ sol karenajlar değişicekGeçmiş olsun sana bişey olmamış allahtan. Süspansiyonlar zarar görmediyse fazla masraf çıkmaz.
teşekkürler benimde tek tesellim o zaten bana birşey olmadıYashukawa gecmis Olsun cana bisey gelmesinde gerisi önemli değil
arkadaşlar servise gittim sabah motor blogunda şasede felan hiçbir sorun olmamasına rağmen ön far sağ karenaj kırık sol karenaj sürtünmeden dolayı parmak kadar çizik sinyaller kırık fren kolu eğildi 1.200 masraf çıkardılar ve malesef motorumu satma kararı aldım servisten çıkınca satmayı planlıyorum aile baskısı yüzünden
zaten yere yatınca motor karenaj kırıldı arabanın arka lastiğine vurunca da ön far kırıldı aslında görünende birşey yok ama 1.200 tl masraf çıktı
Cok tesekkur ederim CanMotoru teslim aldigimda bir bulusma ayarlayalim,diledigince incelersin Ktm yi dostum
![]()
Vaay güzel olmuş ayna ve sinyaller. Ayna için kararsızım ama sinyalleri değiştirebilirim.
Dörtlü flaşör bağlattım mı sinyallere?
Senden haber bekliyoruz o zaman :cat:
CBR'dan önce duke 125'i çok inceledim ve çokta hoþuma gitmiþti. Çok kaliteli motor yapmýþlar gerçekten.
Duke 200'ün 0-100 hýzlanmasýda hiç fena deðil, neredeyse CBR250 ile ayný.
Tork deðerleri nasýl acaba? Sanýrým 136 kg, 25 PS. Bizim motordan 30 kg daha hafif.
hangı slıp-on egzoz bu?
herkese selamlar.
rica etsem cbr 250r için öğrenebildiğiniz parça fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
lastik fiyatları dahil.