9845 lira gördüm ben güzel makine suzuki sonuçta ama zevk ve tarz meselesi tabi benim tercihim yine cbr olurdubeyler bu inazuma olayına ne diyosunuz...9500 lira olarak açıklamış fiyatı...
9845 lira gördüm ben güzel makine suzuki sonuçta ama zevk ve tarz meselesi tabi benim tercihim yine cbr olurdubeyler bu inazuma olayına ne diyosunuz...9500 lira olarak açıklamış fiyatı...
9845 lira gördüm ben güzel makine suzuki sonuçta ama zevk ve tarz meselesi tabi benim tercihim yine cbr olurdu
biraz inceledim teknik verilerde performans olarak aşırı bir fark olmamakla beraber cbr biraz daha üstün.çift silindirin başka hangi alanda üstünlüğü olur bilmiyorum bence geriye kalan diğer faktörler tasarım,oturuş pozisyonu,kullanım tarzı,rahatlığı,servis tercihte etkili olur.muhakkak tarz meselsi ama çift silindir olayından dolayı alınabilitesi olmuyo mu..ben fazla anlamadığım için soruyorum.
çok teşekkürler arkadaşlargeçmiş olsun...
demek illa yasin al diyosun:cherry:biraz inceledim teknik verilerde performans olarak aşırı bir fark olmamakla beraber cbr biraz daha üstün.çift silindirin başka hangi alanda üstünlüğü olur bilmiyorum bence geriye kalan diğer faktörler tasarım,oturuş pozisyonu,kullanım tarzı,rahatlığı,servis tercihte etkili olur.
gel sende hondacı ol yasinim pişman olmazsın r125 ten sonra sana cbr 250r gider takılma bu şıkırtı mıkırtı muhabbetine :queen:demek illa yasin al diyosun:cherry:
nisanın ortasında benimkini satıyorum üstüne ekler sıfır tri colar alır yoluma bakarım inazuma benim tarzım değil onu anladım. wolf 250 de cbr varken BENCE alınmaz.gel sende hondacı ol yasinim pişman olmazsın r125 ten sonra sana cbr 250r gider takılma bu şıkırtı mıkırtı muhabbetine :queen:
inazuma tarzın değilse zaten wolf da olmaması lazım bizi anca cbr paklarnisanın ortasında benimkini satıyorum üstüne ekler sıfır tri colar alır yoluma bakarım inazuma benim tarzım değil onu anladım. wolf 250 de cbr varken BENCE alınmaz.
Yenı bır kadran tasarlanmamıs kı gsr600 dırek konmus vıtes gostergesı var yeter zaten[url]http://img2.ressim.net/out.php/t5592270_inzuma-5-suzuki-motosiklet-h3969-jpg[/URL]
süper kadran varmış ya.
beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
http://img826.imageshack.us/img826/5297/31032012307.jpg