Arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır araştırıyordum sonunda kredi kartı çıkartıp 12 taksitle 9750 liraya aldım 500 lira kredi kartı komisyon ucretiydi bu arada ilk motorum olacak yeni yeni sürmeyi öğreniyorum trafik sigortası 42 liradan 140 liraya çıkmış bu arada merak edenler vardı önceki sayfalarda alim satım trafik sigortası hepsi icinde ücretin. Gaziosmanpaşa'dan aldım tanıdık vasıtasıyla gitmiştim oraya hala galeride yakında teslim alacağım ayrıca kasko yaptırmak istiyorum geniş kapsamlı bildiginiz onerebilrceginiz bir yer var mı acaba
piyasada 250 cc kategorisinde sıfır motor malesef sayılı cbr250 ninja250 wolf250 ve gelmedi ama inazuma(gv250) böyle olunca malesef bu motorların arasından seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. ve seçim yakarken de tarzın dışında fiyat servis kalite gibi etkenleride değerlendirmek zorunda kalıyoruz bu nedenle bu şekilde bir ikilemde kalıyoruzfoça'da turladık eşimle.22" cok guzeldı havah.ıcı bozacakmış, cıkın bence de.
+
ınazuma ıle cbr arasında nasıl kaldınız bu aradaben pek alakalarını gormedım. cbx-f desenız neyse
![]()
piyasada daha göremediğim wolf250 bile saydın hyosung gtR ve gt saymadın ya helal olsunpiyasada 250 cc kategorisinde sıfır motor malesef sayılı cbr250 ninja250 wolf250 ve gelmedi ama inazuma(gv250) böyle olunca malesef bu motorların arasından seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. ve seçim yakarken de tarzın dışında fiyat servis kalite gibi etkenleride değerlendirmek zorunda kalıyoruz bu nedenle bu şekilde bir ikilemde kalıyoruz![]()
yeni çıkan motoru nasıl görmeyi planlıyorsun daha 1 ay olmadı forumdan bi arkadaşda var ama http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-2.html st kanuni hiç ama hiç düşünmüyorumpiyasada daha göremediğim wolf250 bile saydın hyosung gtR ve gt saymadın ya helal olsun![]()
yeni çıkan motor dediğiniz fuardan öncede vardı ben aralıkta motorumu aldığımda yan taraftaki sym bayinde vardı üstüne ible oturdum ama siz kırılmayın 1 aylık olsun o fiyata pek tutulmuyor demek daha doğru olur + olarak ben hyo düşünüyosunuz yada düşünmüyosunuz die sormadım siz yukarda sıfır alınabilicek motorlar sınırlı dediniz bunun içindede 250cc katagorisinde hyosung da var siz alırsınız yada almassınız hiç düşünmessiniz veya çok düşünürsünüz fark etmez varmı var ben ordaki eksikliği tamamlamak istemiştim...yeni çıkan motoru nasıl görmeyi planlıyorsun daha 1 ay olmadı forumdan bi arkadaşda var ama http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-2.html st kanuni hiç ama hiç düşünmüyorum
sorma ya bilader piknik ayarlamış ona gittik. yarında ankaraya gidiyoruz takımca. telefon numaranda profil mesajımdaydı kaydetmemişdim öyle kaldı kusura bakma ama haftaya menemene kadar gelebilirsen görüşmek isterim izmite gidicem motorumla menemen manisa yapıcam foçaya uğrarsam çok vakit kaybederim malesefanladım
servıs*kalıte dıyorsan honda elbette ama ınsanın bazen duyguları mantıgının onune gecıyor.
kı bu motorların gecıcı oldugunu dusundugum ıcın mantıklı olanı almakta fayda var. az zarar etmek ve kolay elden cıkarmak acısından.
+
h.sonu ısı yattı sanırım?ben de r125'ı cbr'ı almadan once cok merak etmıstım hatta kapora bıle verecektım. neler kacırdık gorelım
![]()
oraya sticker ile ustanin resmini koybaskalari da yanmasin
Birazcık dikkat etseler şöyle işlerle uğraşırken...
beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
http://img826.imageshack.us/img826/5297/31032012307.jpg
aynalar takılmış nasıl hocam memnunmusun bari tabi matkap kazası dışında :queen:http://i44.tinypic.com/1551nw8.jpg
Arkadaşlar acaba bu çiziği boyatsam sırıtır mı ? biraz derin,matkapla yaptı usta sağolsun.Fikri olan var mı ?
Dostlar selam.Bu hafta kredi onaylandı.Yarın Konşuk Motor'a imzaya gidiyorum işlemleri başlatmak için.Önümüzdeki haftasonu sanırım teslim almış olurum motoru.İşlerimin yoğunluğundan anca yarın gidebileceğim
Bu arada rengi siyah:joker: Umarım hayırlı olur benim için.