Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

9845 lira gördüm ben güzel makine suzuki sonuçta ama zevk ve tarz meselesi tabi benim tercihim yine cbr olurdu

muhakkak tarz meselsi ama çift silindir olayından dolayı alınabilitesi olmuyo mu..ben fazla anlamadığım için soruyorum.

rq7

muhakkak tarz meselsi ama çift silindir olayından dolayı alınabilitesi olmuyo mu..ben fazla anlamadığım için soruyorum.
biraz inceledim teknik verilerde performans olarak aşırı bir fark olmamakla beraber cbr biraz daha üstün.çift silindirin başka hangi alanda üstünlüğü olur bilmiyorum bence geriye kalan diğer faktörler tasarım,oturuş pozisyonu,kullanım tarzı,rahatlığı,servis tercihte etkili olur.

biraz inceledim teknik verilerde performans olarak aşırı bir fark olmamakla beraber cbr biraz daha üstün.çift silindirin başka hangi alanda üstünlüğü olur bilmiyorum bence geriye kalan diğer faktörler tasarım,oturuş pozisyonu,kullanım tarzı,rahatlığı,servis tercihte etkili olur.
demek illa yasin al diyosun:cherry:

gel sende hondacı ol yasinim pişman olmazsın r125 ten sonra sana cbr 250r gider takılma bu şıkırtı mıkırtı muhabbetine :queen:
nisanın ortasında benimkini satıyorum üstüne ekler sıfır tri colar alır yoluma bakarım inazuma benim tarzım değil onu anladım. wolf 250 de cbr varken BENCE alınmaz.

Cana bişey olmadi ya gerisi onemli degil arkadaşim adam hataliyliş catir catir oder biter olay kardeşim tekrardan gecmiş olsun

dün itibariyle yzf mi satmaya karar verdim. satsam mı satmasam mı karar veremedim ama dün honda ya gittim alıcam dedim bi cbr. benim motoru alıcak arkadaşda ne zaman gelicen deyip duruyor.cbr 250 alınca size çook soru sorucam cbr ciler ona göre

hava güzel beyler. hadi dışarıya:) ben kozyatağındayım ama birazdan eve geçeceğim çekmeköye. yarın akşam işe gidecek olmasam sabah polonezköy yapalım diyecektim ama başka zaman.

foça'da turladık eşimle.22" cok guzeldı hava :) h.ıcı bozacakmış, cıkın bence de.

+

ınazuma ıle cbr arasında nasıl kaldınız bu arada :) ben pek alakalarını gormedım. cbx-f desenız neyse :)

Bu seneki uluslararasi bangkok motor sovda aciklandi :
BEST SPORT MIDDLE CLASS BIKE odulunu CBR250 aldi ve HONDA da son 23 senenin oldugu gibi gene yilin en cok satani oldu

beyler bu sabah kaza yaptım otomobil sürücüsünün aniden yola çıkması ve yolun ortasında durması yüzünden aracı stop etmiş oyüzden durmuş sol lastikten vurmak zorunda kaldım mesafe çok kısaydı durmam imkansızdı hızlı da değildim 55-60 la gidiyordum bende birşey yok ama motorda 7-8 parça değişecek
http://img826.imageshack.us/img826/5297/31032012307.jpg

çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz yaz senin gibi kaza yapmıştım normal yolda geri geri gelen bi amcaya çarptım. sende birşey olmamasına sevindim. tekrardan geçmiş olsun..

Arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır araştırıyordum sonunda kredi kartı çıkartıp 12 taksitle 9750 liraya aldım 500 lira kredi kartı komisyon ucretiydi bu arada ilk motorum olacak yeni yeni sürmeyi öğreniyorum trafik sigortası 42 liradan 140 liraya çıkmış bu arada merak edenler vardı önceki sayfalarda alim satım trafik sigortası hepsi icinde ücretin. Gaziosmanpaşa'dan aldım tanıdık vasıtasıyla gitmiştim oraya hala galeride yakında teslim alacağım ayrıca kasko yaptırmak istiyorum geniş kapsamlı bildiginiz onerebilrceginiz bir yer var mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar