Sıfır honda cbr 250r ve 2.el kawasaki ninja250r arasında kaldım. Aslında geçen gün sıfır tvs apache150 almaya gittim ama ninjayı görünce vaz geçmiştim.Amacım şehir içi takılıyım işe gitgel yapayım bu nedenle ani bir kararla tvs'yi alıcaktım.Ama bilmiyorum ne alsam kararsızım.Hyo 250gtr kimse bulaşma diyor.10000 civarı bi nakitim var,uygun bir motor bulamadım kendime.
İkinci elde malına değer biçemeyen türlü türlü adamlarla muhattap olup motor yattımı yatmadımı fren diskleri, balataları, zincir dişlileri bitti bitecekmi diye uğraşıcağınıza bütçeniz varmış düşündüğünüz hata cbr 250 almak en kesin ve mantıklı çözüm..
CBR 250 ile Ninja 250 arasındaki 2500 lira farkın yarısı(1250) Honda türkiye ile Z motorun farkından kaynaklanıyor yani direk distribütörün cebine iniyor(bence yazık!).. Aynı farklar servis yaygınlı ve parça fiyatlarında da hemen hemen var..
Sonuçta motosiklet ve araba zevk meselesi. Ninja 250 yi çok beğenip Cbr 250 yi gözleriniz beğenmiyorsa sizi mutlu etmicekse Kawasaki düşünün. Ama 2. el 15000 km deki motorla sıfır motor kıyası pek mantılı değil yinede