Bazıları düşüncesini yazmayı beceremiyor, bazıları karşısındakini anlamaya çalışmıyor, bazıları çinlileri eziyor, bazı çin kullanıcıları japonlara laf ediyor, bazıları her şeyden uzak yorumlar yapıyor, marka taraftarlığı yapılıyor, en önemlisi de karşıdakini düşünmeden konuşuluyor. Sonuç bence şu; 80 milyon nüfuslu ülkede sizin buradan mesajınızla artık motor fiyatları düşmeyecek ya da almazsak fiyatları düşürürler yaa diyerek millet evinde oturmayacak alan yine alacak gücü yeten en iyisini, yetmeyen biraz daha düşük modeli falan falan. Ben yzf kullanıyorum bu motora çok laf atan var(
not1) umrumda mı hayır çünkü benim bu motoru almamda amaçlarım var her neyse r25 gelince onuda almayı düşünüyorum. Şimdi ben desem ki dur ya r25 almayım da fiyatı düşürsünler tamam almayım. Bir bakmışsınız haftasında daha sahibinden dolmuş satanlar ile. Nereye kadar oturup bekleyeceğim bende alacağım. Yine ya çinli motor kullanan bi arkadaşımızdan, ya da o fiyata 600 cc alıp gezen birinden(
not2), ya da başka birinden laf yiyeceğim. Gün gelecek iş hayatına atılacağım inşallah hayalimde ki tek motoru alacağım yine laf yiyeceğim o motora o kadar para verilir mi diye? Her şeyi bir kenara koydum çin motoru alsam, japonlardan laf yiyeceğim, japon motoru alsam, japon kullanan başka markalardan eleştiri alacağım. En iyisi mi kim neye gücü yetiyorsa alsın kimseyi de umursamasın, kulak asmasın. Tabiki de isteyipte alamadığı motor olan arkadaşlarda olacak. Hayatta zaten her şeyimiz dört dörtlük mü gidiyor? İlişkimiz olan kız? Okuduğumuz bölüm? Çalıştığımız iş yeri?
not1:Yok işte çok pahalı. 125 cc'ye o kadar para verilir mi? O PARAYA 600 CC ALSAYDIN YA.Bu zihniyette kim varsa nefret ediyorum, bu yorumu okuyupta bunu düşünen varsa evet senden de nefret ediyorum. Ben 21 yaşındayım. lise1de elektrikli motor aldım 3 sene kullandım. Lise 3de sattım. Lise sonda bi scooter aldık. Onu kullandım trafikte. Sattım ve bu motoru alana kadarda arkadaşımın mondial vulture'unu kendi malım gibi kullandım

En son bunu aldım şimdi bu tecrübede ki adama o paraya 600 cc al denir mi? Hee dersin tamamda kardeşim bari başka 125 cc alsaydın. Evet ama ben bunu aldım derim. Yani başka ne cevap verilebilir ki.
not2: Bu arada motorcu muhabbeti'ni bilen izleyen bilir. Gerçek motorcu kimdir? Motorcu kime denir? İzlesinler biraz fikir sahibi olsunlar. CC'ye göre motorcu olunmaz. 600 cc kullanan adam gidip 125 cc kullanan adamı ezemez veya bilmişlik taslayamaz.
Bu mesajım da kimseyi eleştirmedim, görüşümü yazdım. İyi forumlar...