motor az devir çeviriyor diye ıyyy iğrenç diyen birisi varda ben mi kaçırdım? ha ama şu var, motor az devir çeviriyorsa ben ona SS demem dedim. ister tek silindir, ister iki farketmez. SS ise devir verecek bana. bu başkaları için sorun olmayabilir. bu durumda o arkadaşlara 9-10 bin devirde red line gören SS leri ile mutluluklar dilerim. commuter'da çeviriyor o kadar devri. peeh.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
13 bin liraya tek silindir mi, evet at çöpe gitsin. hele ki o motor SS diye satılıyor ise iki kere at çöpe. tek silindirli SS motor olmaz mı, olur, hemde çok güzel olur ama piyasada satılanlar gibi ise olmaz.
ayrıca, SS dedin mi sıralı dört olacak, benim için ana kriter budur. ondan sonra oturuş pozisyonuymuş, ağırlık merkeziymiş falan filan tartışırım. ducati'nin iki silindirli SS leri bana gelmez. ha kötü motor mu, asla.
Aynı şeyleri 100 kere yazmiyacağım. Bilgi sahibi olmadan bişeyler söylemek için söylüyorsun. Hiç kullanmadığın motorlar hakkında yorumlar yapıyorsun ve küstahca ahkam kesip o çöp bu b*k diyorsun. Sanırım sitede saygınlık kazanmak gibi bir amacın var ama biraz bişey bilen insan dediklerinin gerçekten bi anlam ifade etmediğini bilgiden ve deneyimden uzak laflar olduğunu anlıyor. Sana silindirlerin ve beygirlerinle SS dolu yıllar diliyorum. not: ktm 690 motor bloğu vardır. 30 küsür bin tl ye satılır. Tek silindirdir. Sağda solda at çöpe gitsin deme dalga geçerler...