Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam millet..
Duydum ki bizim cbr cılar festivale gidiyomuş.Görkem le konuştum davet etti bende geliyorum tabi sizce bi sakıncası yoksa :) beraber çadırda kalırız artık.Ama ben cuma günü katılıyorum 1 gece kalıp dönüyorum.İşlerim için falan gelmiştim istanbula gelmişken bizimkilerle bi eğlenirim dedim hem..

Orjinal aynayla senin aldığın aynanın dişleri zaten ters... Çünkü dibinde ters somun kullanılıyor... O ters somunu çıkartıp takacaksın... O parlak somunların hepsini çıkart öyle tak... Meşgul olmasam fotosunu çekip koyardım , eğer yapamazsan koyarım.
en diptekiler nasıl çıkıyo onu anlamadım ben onlar sabit değillmi:salut:

cbr 125 biçin çalınmaya kasko yapan sigorta firması varmı?varsa fiyat ne bilen varmı.Çalınma hariç kasko için 480 ytl fiyat verdiler.

cbr 125 biçin çalınmaya kasko yapan sigorta firması varmı?varsa fiyat ne bilen varmı.Çalınma hariç kasko için 480 ytl fiyat verdiler.

ben de bu kışa girerken düşünüyordum ama çok paraymış yahu...Özgür'e 600ytl fiyat çekmişlerdi zannedersem..çalınma da vardı içinde sanırım.Ama %100zam yapılmış haliydi çok fazla...:farao:

Nasıl istersen , olmadı getir takayım... Orjinal aynaları sanırım pahalıdır...

Çalınma hariç için fena bir fiyat değil. Ben geçen sene yaptırmayı düşünmüştüm, çalınma hariç 650-700 arası teklifler gelmişti. Vazgeçmiştim tabi :)

orjinali 46 ytl.aynalarını değiştirmiş olan birinin sağ aynası boştaysa öyle bir ayna alabilirim.

silivride oturduğum için biraz size uzak kalıyorum.yoksa gelirdim..:salut:

ne uzağı yahu sana uzak yok artık sen motorcu adamsın:rendeer: Lastiklerinin değebileceği her yer sana yakın artık:wiinkk::cat:

Mrb Arkadaşlar :)

Siteye daha yeni üye oldum.
Adım Haluk...
17 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum..
Son günlerde CBR125 hastalığım başladı ( tedavisi yok sanırım :) )
Sırf CBR125 için siteye üye oldum...
CBR125 hakkında baya bi araştırmalar yapıyorum...
Bu zamana kadar daha hiç motorum olmadı :)
Yaptığınız yorumlara göre CBR125'i yeni başlayanlar için uygun bir alet olarak gördüm :)
inşallah yakın bir zamanda 2.El bi Mavi CBR almayı düşünüyorum...
Bundan sonra inşallah bende aranızda olacağım...
Herkeze selamlar...

CBR'li günler dilerim... :rendeer:

D C R
Hoşgeldin , umarım motoruna kavuşursun...

FireStarteR
Haftaya silivriye gelme ihtimalim var.

herkese merhaba
uzun uğraşlar sonunda çeşitli eğitimleri, ehliyet sınavını, direksiyon sınavını atlattıp emniyet müdürlüğüne kendimi attım. 3-4 gün gibi bir sürede ise ehliyetime kavuştum. veee bir aydan beri garajda örtünün altında beni bekleyen CBR me kavuştum. kask mont zaten hazırdı. sabah temkinli çıktım erken saatte işe geldim. iş yerinin garajına bıraktım, kilitledim ve akşamı bekledim. iş çıkışı birtürlü gelmek bilmedi çünkü ilk defa motorumla uzun bir yol alacaktım. 15 km ne kadar uzunsa o kadar işte. ankarayı bilenler bilir ulus dan yola çıktım sırasıyla opera, 19 mayıs stadı, son dönemlerde meşhur olan tandoğan meydanı, beşevler, aşti güzergahından eskişehir yoluna çıktım. oradan bilkente kadar gittim. motorun performansından memnunum 600 lük makinalar nasıldır kimbilir. en fazla 80 yaptım. zaten ehliyetim yeni hiç tecrübem yok. bence zaten hız önemli diil önemli olan etrafına baka baka gezinmek daha hoş.cumartesi kısmet olursa EFE Motora genel bir bakıma götürüp yağ buji fren gibi aksama baktıracağım sonra da uzun yol yapmak istiyorum. kim bilir belki iyi bir organizasyon olursa buluşuruz. neden olmasın di mi...

tabı tabı ama uzun yola cıkmadan once bı sehır ıcınde veya normal yollarda 100 km vs. gıtmen lazım tecrubelı olman ıcın eger motoru tanımıyorsan motoru ogrenmen ıcın....uzun yol kacmıyorya her zaman cıkarsın uzun yola... :)

İzin de çıktı:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

evet sanada ızın verıyorum ıstedıgın yere gıdebılırsın...:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
calınma 250 cc altı oldugu ıcın kapsanmıyor..
calınma harıc 480 cok ıyı fıyat..yannıs hatırlamıosam benım 380 400 ytl lık kaskomu ertesı yıl 650 ytl teklıf vermıslerdi..
dolayısıyla bence yaptırın:)
hatta yaptırdıktan sora acentenızın telefon numarasını omden bana atarsanız cok sevınırım..

gecmıs sayfalardaydı ama olsun cevap verelım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar