savas11
Düz yol bize gelmez... Bizim işimiz viraj :bounce:
Fakat Bursa'ya gelirsem bilecik çok ters kalır çünkü Eskişehir tarafına gitmeyi düşünüyorum... Ama sen Bursaya gelebilirsin , hatta birkaç kişi toplarsam topluca eskişehire gidebiliriz![]()
Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten[/QUOTE]
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten[/QUOTE]
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi?![]()
Savaş sen yalovaya gelsene![]()
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi?![]()
Savaş sen yalovaya gelsene![]()
Ben bozüyük eskişehir'e bağlı die biliyorum yanlış da biliyor olabilirim neyse...Yalovamotofest'e kimler geliyor arkadaslar ben cumartesi oradayım gecede orada kalabilirim kesin deil...En iyi ihtimal ile pazar sabahı bursaya döneceğim :cherry:
Yok özgürcanım cbf var şu an :cherry: Asıl sen benim ö.m mi aldın mı
Arkadaşlar Yalova Motofest için Cumartesi gecesi pansiyonda kalmayı planlıyoruz... Kimler kalacak onların listesini yapalım ona göre yarın yer ayırtacağız... Odalar 2 veya 4 kişilik...
Biz bi arkadaşla 2 kişiyiz , 2 kişi daha bulursak 4 kişilik oda tutacağız...
Var mı kalacak olan? Ertekin?