selam arkadaşlar ben de bir racing almak istiyorum 2 seçenek kaldı aklımda ilki cbr125 ikincisi hyosung GT250R . cbr yi seçme nedenim fiyatı, ama performans alamam ve 185 boyundayım diyede kararsız kaldım. hyosung performansı iyi ve üzerinde daha iyi duruyorum, ama fiyatı pahallı ve yedek parçası hakkında bi güven duyamadım. hyosungun fiyatına para çıkıştırırım ama cbr yi rahat alırım. iyice düşünmek ve pişman olmamak istiyorum.... yardım edin
Ben sana Hyosung tavsiye ederim... Bence biraz para biriktir eğer 0 alacak paran varsa Hyo al...
Cbr alma mı diyorum , tabiki hayır... Ama eğer Hyo alacak para çıkabileceksen git Hyo al...
Dersen ki hayır ben ne yazıkki o kadar para çıkamam , Cbr al...
Arkadaşlar , bugün lastik siparişi verdim... Biraz kararsızım iptal etme şansım da var...
İşler biraz düşündüğünüzün aksine gelişti... Lastik alıyorum , hem de Mt75... fakat 110/80/17 :cherry: Bu lastiklerin motoru zorladığına karar verdim ve 130 almak yerine 110 alıyorum... Görüntüden biraz kaybedicem , hatta bayağı kaybedicem ama ne yapalım... Performanstan kazanmış olacağım... Siz ne dersiniz bu işe?