Merhaba arkadaşlar... Kusura bakmayın fuar işleriyle çok meşgulum foruma bakamıyorum... Yine çok şey yazılmış ama tek tek hepsine cevap yazamayacağım... bonnie&clide hayırlı olsun , diğer arkadaşlara da üzüldüm...
Ama size bir tavsiyem olacak... motora binmek sadece hava atmak , gösteriş değildir. Motora binmek özgürlüktür zevktir. Her zaman dış görünüş optik far vs... önemli değildir... Bana kalırsa alın 2. el bir cbr125 , evde "aaabi yaaa nee zaman çıkaacaaakk" diyeceğinize gezin dolaşın eğlenin... Sonuçta sadece farı değişik diye bu kadar yırtınmak motor sevdasına ters düşen birşey...
Misal ben Cbf250'ye ters bakan bir insandım... Yani hoşuma gitmezdi. Ama kullandıktan sonra süper bir motor olduğunu anladım... Kesinlikle cam takılmaz buna derdim... Kullanınca alırsam ilk yapmam gerekenin cam taktırmak olduğunu anladım... Veya Cbf150... motorum yokken onu kullandım. O beğenmediğimiz Cbf150 ne kadar güzel bir makine... Onunla da çok eğlendim...
Size son söyleyeceğim... görünüşe önem vermeyin bu kadar... motor özgürlüktür.
Bu arada fuardan sonra bol bol muhabbet edebiliriz fakat şimdilik yine gidiyorum... Ben full-time fuardayım... buluşmak isterseniz beni arayabilirsiniz :
0535 943 37 30 ara beni boya beni