@dishy
Geldim geldim.... Mavi cbr çok yakışmış , zaten cbr kız motoru :cherry: (ortalık karışsın biraz)
@savas11
Arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun... Boşver maddiyatı sana birşey olmamış o yeter... Sana birşey olsaydı ömür boyu cbr göremezdin belki onu düşün....
Şimdi...
Far bir kere çok pağlıdır...Onu sonraya brakabilirsin veya pelt bir cbr bulup onun farını alabilirsin... Bazı sitelerde var sahibinden.com'u da bir araştır...
Sağ grenajda birşey yok sadece tamir ettirebilirsin bu sana 30-40 milyona patlar...
Sol grenaj komple değişecek... Üstteki 100 milyon civarı , alttakini bilmiiyorum ama o bayağı tutabilir...
Cam ne kadar bilmiyorum fakat pahalıysa git benim gibi 120 milyona siyah cam al

Gösterge panelinde birşey yok gibi... Ama 2 resimden birşey çıkaramıyorum birkaç tane daha çekseydin keşke.
Muthemelen arkasındaki demir konstriksiyon zarar görmüştür onlara kaynak yapılacak... Sinyaller de iyi fakat arkasındaki destekler kırılmış veya yamulmuştur onlar düzeltilecek.
Jant-disk-balata iyi gibi fakat bilemem... Inşallah sadece far ve grenajlardır değişmesi gereken... Bunlar sana minimum 1.500'e çıkar.