honda 125r
merhaba arkadaşlar honda cbr125r aldım uzun yola gitcem diye ama motor 110 gecmiyo yarın zincir dişli dehiştircem ne önerilsiniz motorun yabancısı oldum icin yardımınıza ihtiyacım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
ondan kolay ne var =)) manisada duruyom
1 yakıdı düşük
2 park sorunu yok
3 parcası ucuz
4 vizede uhraşmassın hemen gecer en büyük aracların sorunu
5 sigortası ucuz =))) daha neler neler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben 18 yaşındayım ve ilk motorum olarak tercihimi cbr 125 ten yana yapmak istiyorum elimde şuan biriktirdiğim bi miktar yok stajda aylık 500-600 tl arası anlaştık ve 9 ay gideceğim bu miktar yeterli olurmu (annem babamda biraz destek çıkabilir belki)ve size bi kaç tane kafamı karıştıran soru sormak istiyorum.
1=>2010 veya daha önce üretilmiş eski kasalardan almak istiyorum (hem düşüp kalkacağım için ve bütçe açısından) yeni kasayla arasındaki farklar nelerdir tavsiye edermisiniz?
2=>motor almadan önce ekipmanlarını yavaş yavaş al diyen arkadaşlarım var 1000-1500 tl ye kask(ls2 ff351 düşünüyorum) + ceket(4mevsim)+eldiven + pantalon +mümkünse bel veya sırtlık alabilirmiyim(sırttan bele kadar uzananlarda var biraz daha maliyetli tavsiye ederseniz yazarsanız sevinirim)
3=> ailemde kimse motor kullanmadığı için pek sıcak bakmıyorlar araba al geç diyorlar (arkadaş çevremde motor kullanan çok olduğu için motora daha sıçak bakıyorum)onların içinde bir şüphe bırakmadan sizce nasıl ikna edebilirim ?
ondan kolay ne var =)) manisada duruyom
1 yakıdı düşük
2 park sorunu yok
3 parcası ucuz
4 vizede uhraşmassın hemen gecer en büyük aracların sorunu
5 sigortası ucuz =))) daha neler neler