2016 model Cbr 125r repsol motosikletimi satıyorum. İlgilenenler için: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125r-rosso-2-lastikli-bakimli-fotograf-eklenecek-448343594/detay/
Arkadaşlar merhaba , ben de 2016 , 10000 km de bir motor aldım ancak iki problemim var. İlki, kontağı çevirir çevirmez fan sesi gibi bir ses geliyor. Çok yüksek sesli değil .
Diğer sorunum ise motor marşa sadece boş vitesteyken basiyor.
Bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Arkadaşlar merhaba , ben de 2016 , 10000 km de bir motor aldım ancak iki problemim var. İlki, kontağı çevirir çevirmez fan sesi gibi bir ses geliyor. Çok yüksek sesli değil .
Diğer sorunum ise motor marşa sadece boş vitesteyken basiyor.
Bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Ayaklık kapalıyken oluyor hocam.fan sesi gibi olan fan olabilir
yan ayak müşirin bozulmuş olabilir normalde yan ayaklık açıkken basmaz mars a belkide ayaklık açık çalıştırmaya çalışıyorsunuz gibi gibi :/
Anahtarı çevirince zırt diye bir ses çıkıyor o enjeksiyon sesi diye biliyorum 2 saniye civarı ses çıkıyor duruyor. Birde ince bir elektronik ses var belli belirsiz yani çok az gelen bir sinyal sesi gibi onda normal. Ne olduğunu bilmiyorum ama 2 cbr ımda da var idi o ses.
Motosiklet neden sadece boştayken marşa basar? Vitesteyken debriyajı sıkmadan marşa basmıyorsundur heralde bu ihtimali saymıyorum. Ayaklık tamamen kapalı ise vitesteyken marşa basmaz. Bunların haricinde bir durum var ise sorun vardır.

CBR 250 ye takmış idim. 125 ile 250 arasında pek bir görsel fark yok. Çok memnun kaldım taktığım için. "Bu motosiklete topcase takılır mı yea." diyenler oldu ama pek ciddiye alma çanta çok işlevsel oluyor.
KAPPA K28 kullandım, Kappa k30 olsa daha kullanışlı olurdu. İçine bir kask sığıyordu ama bir tık daha geniş olsa daha iyi olur idi. Tek tuş ile kilidi sökülüp çantayı çıkartabiliyorsun zaten istediğin zaman topcase i motosikletten çıkartırsın.