plaka, sigorta masrafları filan içindeyse çok iyi almışsın, ben sadece motosikleti 7300 e aldım.
arkadaşlar motorum dün teslim edildi.daha önce motor tecrübem yok aldığım bayi de pek bişey göstermedi şimdilik sokak aralarında 4-5 km kadar kullandım.trafiğe çıkacak kadar yeterli görmüyorum kendimi çünkü.sokak aralarında da 3. vitese kadar çıktım.bayideki yetkili kkişi 3-4binde vites değiştirmemi ve şimdilik motoru fazla zorlamamam gerektiğini söyledi.ilave oalrak bir öneriniz varmı?bir de dün gezi sonrası motoru kapatmadan önce vitesi boşa aldım.vites boşta ışığı yanıncada elimi debriyajdan çektim ama motor sanki vitesteymiş gibi ileri atılmak istedi ve stop etti.tekrar çalıştırınca da boşta olduğunu gördüm.neden olmuş olabilir acaba?
arkadaşlar honda cbr 125 cc yeni kasa siyah motorum var. 8500 km de, 10000 km bakımını da yaptırıp satmayı düşünüyorum. işyerim istanbul avcılarda evim beylikdüzünde evden işe işten eve kullanıyorum. bir kere günübirlik edirneye gittim geldim. tüm bakımları otoseverde yapıldı zaten oradan almıştım. ilgilenen olursa 10000 bakımına beraber gideriz hem bakımlarını yaptırırız hemde alacak olan arkadaşın içi rahat eder. daha sonra satışı yapabilirim. trafiğe çıkış tarihi 22.07.2011 dir. satma sebebim enduro tarzı bir motor almak. ilgilenenler [email protected] dan bana ulaşabilirler.
arkadaşlar almayı düşünüyorum bu motordan ama 2 kişi binince baya sıkışırız diye düşünüyorum.arka koltuğa oturanlarda herhangibi bir rahatsızlık oluyor mu ?
ben hergün 2 ki_i biniyorum neredeyse, s1rt çantas1n1 artç1ya kakalayabilirsen hiç bir problem olmaz:queen:
2 Kisi kesinlikle tavsiye etmiyorum amortisor basedemiyor gidis baya fark ediyor tek kisilik bu motor bende topcase de var 135 goruyor iki kisi yanliz yavas giderken mahalle arasi yanii berbat oluyor
2 Kisi kesinlikle tavsiye etmiyorum amortisor basedemiyor gidis baya fark ediyor tek kisilik bu motor bende topcase de var 135 goruyor iki kisi yanliz yavas giderken mahalle arasi yanii berbat oluyor
bende dün 8000 bakıma girdim köye gittigim için hava filitresi aşırı tozlanma ve yaglama yapmış birazda zorladım tabi neyse toplamda yag da dahil parca fiyatı 55tl işçilik 40 tl kdv toplam 101 tl ödedim bakıma girmek garanti için gerekli yoksa evde 4lt yagım var deyiştirirdim 25 tl hava filitresi onuda deyiştirebilirim garantisi biter buda hoş olmaz