Kaptan44' Alıntı:Gerçektende Çok Cılız Bi motormuş gördüm Cbr 125 Hiç övmeyin Mobiletten bile zayıf motor ayrıca o cılız mototurn üzerine eğilip bide bellerini ağrıtıyorlar ya hiç çekilmez ben de kawasaki gibi canavar bişey sanıyorumbu motordan hiç bişey olmaz alırım MOndial Scooter rahat rahat gezerim sizde hemen elinizden çıkarın Bu motoru rezalet tek kelimeyle. scooter alın rahat rahat binin Cılız Motor
![]()
20. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
32- daj_mc_really - Oguzhan Göçeri - [email protected][/QUOTE]H@S@N' Alıntı::rendeer: Merhaba tüm Honda cbr 125 r kullanan arkadaşlarım. :rendeer:
Sitemizde honda cbr 125 kullanan arkadaşlarım. Aynı motoru kullandığımız için yaşadığımız problemleri, birbirimize motorumuz konusundaki tavsiyelerimizi, motorumuza uyguladığımız modifikasyonları bu topick te anlatalım, tartışalım ve paylaşalım.![]()
Eminim böylece motorumuzdan daha çok keyif alacağız ve problemlerimizi daha rahat çözeceğiz. :cat:
:cat: Gösterelim kendimizi cbr 125 kullanıcıları!!! :cat:
İşte cbr 125 ciler!!
1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - [email protected]
2- barış - (?)
3- H@S@N - Repsol - Hasan Ali DEMİRCİ - [email protected]
4- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - [email protected]
5- bytiger - Yakında İnşallah
6- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
7- 2pac - Siyah - Murat KURT
8- clone - Bu Yaz İnşallah
9- extrasyon - Repsol - İsmail - [email protected]
10- preatorian - Repsol - Özgür DUYGU - [email protected]
11- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - [email protected]
12- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - [email protected]
13- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - [email protected]
14- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - [email protected]
15- murat68 - Repsol
16- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - [email protected]
17- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - [email protected]
18- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - [email protected]
19- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - [email protected]
20- impostor - (?) - (?) - [email protected]
21- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - [email protected]
22- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - [email protected]
23- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - [email protected]
24- sefir67 - (?) - (?) - [email protected]
25- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - [email protected]
26- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - [email protected]
27- TESS - Kırmızı - (?) - [email protected]
28- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
29- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - [email protected]
30- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
31- CBR125_ERZİNCANLI - Şuayip AKERİK - [email protected]
Ellerine sağlık dostum2pac' Alıntı:bu arada 250km gidiş 25km0 geliş uzun yol yaptım motorun artıları ve eksilerini kendimce gördüklerimi söylemek isterim..
176 boy 57 kiloyum tartıldım
edirneden depoyu fulledim. şuan mecidiye köydeyim tahmini 305 km 110 ile 130 km arası kesmeden geldim hiç..
bayır yukarı 110'unu cok zorlarsan anca geçiyor 5.vitesi kullanıyorum 11bin devire cıkarsan 120 yapiyor. 6 atarsan 100de kaliyor hatta 90'a felan düşüyor.. 5 atıncada anca 110 11bin devire dayıyo oda motoru cok zorluyor..aşırı benzin yakıo..
rüzgar varsa işin bitik 110'u anca yapiyor bayır aşşagı yukarı farketmiyor hatta bayır yukarı 110 bile zor yapior..
düz yolda 6 vites 11bin devir 130 cok rahat görüyorum benzin yakışı hızına göre cok güzel.. bayır aşşasını söylemiyorum zaten hızlanıyor..
Büyük motor sahibi arkadaşlarım var
2 tane r6 birtane ducati 948 1 tane cbr 900 onlarla buluştum gelirken silivride hemen binip bakmak istediler ki görüceksiniz sanki daha iyi birşeye biniyormuş gibi kavga ettilerhepsi cok beyendi büyük için evvela bu motor süper ögretir gibi atıflarda bulundular.. gerçi herkes bitiyor
motoru temizlerken bile abi cok güzel tercih yapmış.. iyi temizle aman kaçmasın gibi laf atan kızlar bile oldu
başka motoru sakın tazikli suyla yıkamayın ben yıkama teşebbüsünde bulundum sinyallerden tut stoplara kadar su giriyor nasil oldu anlamadıgım ama hemen dur abi yapma oldum en iyisi kısık suda kendin yıkıcan.. başka motoru alalı 15 gün oldu 800 km'deyim.. memlunmusun diyen varsa diyecegim şu tekerler degişir egzosta iyi birşey yaparsam dahası şamda kayısı bana fazla bile
he bu arada unutmadan 400 cclik bir scooterdı sanırım markayı göremedim avcılar otobanda kapıştık 40la fela gidioduk trafikte önüme geçti bende saga attım davettim arkadaşı buyrun uzayalım diye 110'a kadar öttürdüm
110'nu ibre bulunca vızzz diye geçti beni
ama ona ilk uzama yetti sinir olduguna adım gibi eminim eheheh neyse arkadaşlar benden bu kadar merak eden olur diye yazdım.. saygılar..
Kaptan44' Alıntı:cbr 125 i beğenmiyorum mobillet bile ondan iyi dedim. sözümün arkasındayım cbr 125 en hafif rüzgarda savrulabilecek motor dikkat edin . yoksa uçarsınız honda 1000 rr ye sözüm yok tek kelimeyle harika motor 1000 SiSi De tekdir en iyisidir ama cbr 125 hondanın önem vermeden yaptığı modeldir dikkat diyelim. Scoterr yasasıN...