@ishaknergiz
ya arkadaşlar cbr 125 e küçük diyenlere gıcık oluyorum ya siz manyakmısınız cbr ı titanla ybr le bi karşılaştırın bu onların yanında 600cc gibi küçük bununun neresi ya beni caddede görenler hep 600 cc zannediyo valla ne dersiniz deyin bu motorun hassosu
Arkadaşlar, bu kadar da abartmayalım. CBR125R'ye kötü diyen yok ama bazı şeyleri de kabul etmek gerekir. Hayatında ilk defa motora binen birine göre CBR125R'in boyutu normal, performansı da çok iyi olabilir ancak büyük motora alışmış birine göre çok ufak, hafif ve performanssız bir motor. Motor kendi sınıfına göre oldukça iyi. Henüz çok uzun yol yapmaya fırsat bulamamış olmam nedeniyle (çünkü devamlı kendi motorum olan 1000RR'a biniyorum) sizlere performasını kendi sınıfındaki diğer motorlara göre karşılaştırmasını yapamadım. 1000RR'dan sonra sanki trafikte yürüyormuşum hissi verdi. Arkadaki tutma yerinden tutup hop hop kaldırıp koyuyorum istediğim yere. Sesi de köylerdeki tarla sulama motorlarını andırıyor. Buna rağmen bu özelliklerini bilerek aldım bu motoru. 1000RR ile kıyaslamanın hiçbir anlamı yok. Kim ne derse desin CBR125R iyi bir motor. Zaten Honda kötü motor yapmaz.
@yuceinsan
kısacası motorun kontagını kapamadan 500 km kadar yaptım. 110 gibi bir hıza cok rahatlıkla cıktı 2 kisi.
Yarın sabah Çanakkale'ye gideceğiz. Bandırma feribotunda yer olmadığından yolumuz uzun olacak. 1000RR ile mi, 125R ile mi gitmek konusunda pek bir kararsız kaldım. Motor henüz kendine gelmemişken uzun yola çıkmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Büyük motor olsa hiç düşünmem bile. Ama senin dediğine göre birşey olmaz gibime geliyor.