tamamiyle yapıştırma hatta deponun üstünde ki siyah kuşaklar bile...reklamcı da halledilebicek basit bir görüntü yüzünden motordan soğuma derim...
teşekkür ederim..deponun üstünde siyah yerlerin yapıştırma oldugunu biliyordumda kırmızı yerler boya sanıyordum...cahillik işte![]()
evet o sorun edilcek bir şey değil benim repsoldede oluştu öyle harbi onu nasıl yaptıtırz? reklamcıdan aynı renk yapabilirlermi?? ben yaptırmak istiyorumda ortalama ne kadar tutar bilginiz varmı
valal rahatsız oluyorum yaa kötü duruyor ufak defter kağıdı boyunda yada a4 kağıdı boyunca yaptırsam ne kadar yaparlar ortalama kazık yemeyelimbirde aynı rengi yaparlarmı varmı öyle yaptıranız?
![]()
arkadaşlar fotoda işaretlediğim yer kırık gibi görünüyor ama sordum kırık değilmiş.... sahibi oranın tazyikli su yüzünden yapışkanının çıktığını söyledi..motorun oraları yapıştırma mı? boya değil mi..
Slm arkadaşlar nasılsınız.Bu sabah bir motor bakmaya gittik.motorda sorun yok.yarın da servise götürüp kontolu yaptırdıktan sonra doğruuuu notereeeee:mrgreen:
Slm arkadaşlar nasılsınız.Bu sabah bir motor bakmaya gittik.motorda sorun yok.yarın da servise götürüp kontolu yaptırdıktan sonra doğruuuu notereeeee:mrgreen: