bir an heyecanlandım. türkiyeye yeni kasa gelmiş diye. sonra gelmediğini bildiğimden belki sadece kafa grenajını değiştirmiştir dedim. (kendimi bunun türkiyede olduğuna inandırmaya çalışıyorum
) sonra plakalığa bakınca türkiye'de böyle küçük plakalar yok dedim. tüm bunlar 5 saniye de oldu 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
onu ben de çok düşündüm. yutdışından kafa grenajı ve farları getirsek taksak diye. çünkü geri kalan her yer tıpa tıp aynısı. uyum problemi olmaz diye düşündüm. sonra da ölçüleri filan araştırmaya üşendim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
bu linki daha önce bir arkadaş daha göstermişti.bu 2010 kasa.kafa grenajı değişik.acaba kafa grenajını o hale getirmenin bir yöntemi varda biz mi bilmiyoruz ?
onu ben de çok düşündüm. yutdışından kafa grenajı ve farları getirsek taksak diye. çünkü geri kalan her yer tıpa tıp aynısı. uyum problemi olmaz diye düşündüm. sonra da ölçüleri filan araştırmaya üşendim