Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim iLk motoruma da aynı sekilde polis aracı carpmıstı.. Yalnız sağ grenajda cizikten baska motora hiç bişi olmamıstı !

Gecmiş olsun :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu adamlar geri geri gelirken hiçbir aynaya bakmıyor anlaşılan,kara düzen,çarpana kadar devam et çarpınca durursun,anlayış böyle

geçmiş olsun. ya beyler bu cbr ın yeni kasası ne zaman ve ne kadara gelecek bilen varmı ya sene 2010 oldu hala gelmedi bu kasa:) _?

selamlar ustalarım canlarım.... bugun konşuk motordan fiyat listesi aldım arkadaşlar şimdi sizden ii bir yardım bekliyorum doğrusu akıl istiyorum
ön çamurluk:132
arka fren pedalı:55
sağ üst grenaj:158
sağ kafa grenajı:102
sağ ön sinyal:144
Toplam:591 TL diyorumki taktırayımmı 600 tl verip yoksa gidip çizik yerlere boya çatlak yerlerede kaynak yapıyorlarmış hangisi mantıklı sizce? satarken filan hangi tür rahat satabilirim??

selamlar ustalarım canlarım.... bugun konşuk motordan fiyat listesi aldım arkadaşlar şimdi sizden ii bir yardım bekliyorum doğrusu akıl istiyorum
ön çamurluk:132
arka fren pedalı:55
sağ üst grenaj:158
sağ kafa grenajı:102
sağ ön sinyal:144
Toplam:591 TL diyorumki taktırayımmı 600 tl verip yoksa gidip çizik yerlere boya çatlak yerlerede kaynak yapıyorlarmış hangisi mantıklı sizce? satarken filan hangi tür rahat satabilirim??

hocam çoğusu bunu sorun eder haklı olarak imkanın varsa değiştirmelisin ama çok hasar görmeyen onarılırsa sırıtmayacak parçalarıda onarmanı öneririm :)

arkadaşlar geçen sayfada yazdığım gibi elinde sinyal olan vamı çıkma kelepir bişe :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:33 ----------

arkadaşlar bu ilanı buldum 3 sinyali 60 tan verecek sizce bir sorun olurmu sahibindende alışveriş yapmış olan varmı herif sen parayı yatır bana mesaj at ben aynı gün kargoya verecem diyor ne kadar güvenilir tartışılır.
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_sinyal-58WQQaXQQ18247830WQQpXQQdisplayitem

Bir anda işler tersine döndü ve ben de Mondial 150 KN almak zorunda kaldım yarın ruhsat ve plaka işlerini halledeceğim. motorla biraz ilişkimi sürdüreyim sonra CBR 125 alacağım.

utkuuu izmire geliyorum hafta sonu ve p.tesi orada kalıcam lastik iişi için seni arayabilirim
telden ulasırım sana

Sorunlarım bunlardır! kazadan sonraki hali motorun ufak bir yerde çatlaklık var kaynak yapıyorlarmış sizin bildiğiniz yer varmı plastiğe kaynak yapan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar