Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bir an heyecanlandım. türkiyeye yeni kasa gelmiş diye. sonra gelmediğini bildiğimden belki sadece kafa grenajını değiştirmiştir dedim. (kendimi bunun türkiyede olduğuna inandırmaya çalışıyorum :p :) ) sonra plakalığa bakınca türkiye'de böyle küçük plakalar yok dedim. tüm bunlar 5 saniye de oldu :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

bu linki daha önce bir arkadaş daha göstermişti.bu 2010 kasa.kafa grenajı değişik.acaba kafa grenajını o hale getirmenin bir yöntemi varda biz mi bilmiyoruz ?

onu ben de çok düşündüm. yutdışından kafa grenajı ve farları getirsek taksak diye. çünkü geri kalan her yer tıpa tıp aynısı. uyum problemi olmaz diye düşündüm. sonra da ölçüleri filan araştırmaya üşendim :)

abilerim kaza yaptım 130 la cakıla girdim sabuncu belınde motor saga attı cakıla girdim bariyerlere vurdum kask olmasa işim bitmisti motorumda bise yok yok vala cbr 125 sinyaller gtti param parca olmustur dedimm olmadı awuc icleriimm soyuldu kırık falan yokkk bin sukurrrr awuclarım yara ıcınde

abilerim kaza yaptım 130 la cakıla girdim sabuncu belınde motor saga attı cakıla girdim bariyerlere vurdum kask olmasa işim bitmisti motorumda bise yok yok vala cbr 125 sinyaller gtti param parca olmustur dedimm olmadı awuc icleriimm soyuldu kırık falan yokkk bin sukurrrr awuclarım yara ıcınde

geçmiş olsun. eldiven tak hele de kışın. benim de avuçlarım soyulmuştu. hatta izi kaldı. sen bugün ağrılardan yatamazsın ağrı kesici içi 1-2 tane

çok geçmiş olsun kardeşim...aman dikkat.

Sen nererede oturuyorsunki ?

ayrıca 130la girdin ve motorda hiçbişi yok extradan sendede sadece ellern soyldu öylemi :silent:

Kusura bakmada pek inandırıcı gelmedi 130la o kazayı yapman ki sabuncu beli gayet sakat bir virajdır. :farao:

Sen nererede oturuyorsunki ?

ayrıca 130la girdin ve motorda hiçbişi yok extradan sendede sadece ellern soyldu öylemi :silent:

Kusura bakmada pek inandırıcı gelmedi 130la o kazayı yapman ki sabuncu beli gayet sakat bir virajdır. :farao:

Utku sen de hep şüphecisin diycem bana da kızarsın diye korkuyorum:mrgreen:

Şaka filan 130 la çarpmak ve hiç bişey olmaması düşündürücü.

Utku sen de hep şüphecisin diycem bana da kızarsın diye korkuyorum:mrgreen:

Şaka filan 130 la çarpmak ve hiç bişey olmaması düşündürücü.

Ahmet arkadaşın dediği yer bizim evin yukarısı ve o virajı gayet iyi biliyorum manisayı izmire baglayan 3-4 keskin virajdan oluşuyor ve 130 yapması zaten imkansız o yolda :cat:

şüpheci yaklaşmıyorum ben belli şeylere o kadar emek verip uğraşıyor isem karşılığında belli bir saygıyı hakettigimi düşünüyorum.Trip olarak algılayanlar olabilir ancak forumda dikkat ederseniz hiç motorla ilgli ne yeni şeyler konuşuluyor nede başka bişey :cat:

Bu farları nerde yapıyorlar böyle ? Orjinali böyle değil !

ben yeni gelecek olanların bunlardan olduğunu duydum Otosever den.ama şuan yok türkiyede herifte temsili resim koymuş zaten.kendi motoru değil ki tartışmaya gerek yok bunu.

he ama şikayet edebilirim bak :)

yani bi ufak motor bence her zaman şart,şahsen motor satılmaz ise Satmadan yenisini alacağım :)

olumsuz yönü lastiklerdir heralde.

onun dışında ha bide karburatorlu olması bence olumsuz şahsen kontagı actıgmda inceden dijital bir ses alıp motoru çalıştırmayı isterdim :)

benim arkada 130luk lastik var virajlarda cok etkiledi resmen asfalt ile öpüşme noktasına gelıyorum artık :)

senin kafanda ne tarz sorular var ise onlara yanıt vereyim en iyisi.

Ha parçaları pahalı yani sakın ciddi kaza yapayım demeyin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar