Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım teknik arızadan dolayı nete giremiyordum pc bozulmuştu ,tamir olmasını beklersem servisi daha çok bekleyeceğim anlaşılan dedim ve yeni bir pc aldım ve site şifremi filan unutmuşum ancak aranıza katılabildim baya bir muhabeti kaçırdım herkese slm öncelikle,bu arada geçen zaman içersinde cbr beni tatmin etmemeye başladı ve hyo ya göz diktim,yakın zamanda cbrımı satıp hyo alıcam keşke bu motorla daha önce tanışsaymışım tadından yenilmiyor ama malum yıllardır motor tepesindeyiz ve yaş 23 artık gücü hissetme zamanı sanırım:Dleo vince egzoz sesinin videosunu isteyen arkadaşlar vardı kusura bakmasınlar çekemedim ama satmadan bi video yapmak istiyorum merak edenler için...özlemişim bu siteyi yaaa

155 hı gayet iyiymiş usta yokuş eğimi nasıldı

350 km baya iyi yapmışsın kullandığın devirler ortalama kaçtı

bu arada 80bin km yapıp anahtar değmediğine inanırım ama bakım kağıdında en son bakım 92bin kmde o neden acaba ömrü o kadar değildir

başlangıç için cbr125 benım görüşüm olarak daha iyi gt250 başlangıç için biraz ağırdı galiba ama sana arkadaşlar yardımcı olacaktır.

devirler ortalama 8-9du genelde 9-100 gittim bazen 120-130 gittim deişti hep ancak makine taş gibi bunu anladm su sotumalı olması cok avnatajlı şişme derdi sıfır. :cat:

bu makiyeni alın alnınıza koyun ilerde sattıktan sonra cok duygulu anlat yaşatır size :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------

maşşallah allah nazarlardan saklasın. bu arada dynner bişiler soruosun cevaplamak istiyorum ama bilmiyorum.:) aramızda sanırım yine en tecrübelilerimizden sen olduğun için senin sorular hep havada kalıyo ama sen bizim tüm soruları cevaplıyosun.:):rendeer:

burdan teşekkürü bir borç biliyorum.:queen::p

canın saolsun dostum yavaş yavaş tecrube işte sende ögrenıosn belli eşyleri zmanla :cat:

dynner,
bujilerle ilgili soruna yönelik şöle bi cbr 125 blog u buldum. anladığım kadarıyla 2004 ve 2006 modelleri için cr9e cr9evx cr9eıx kullanılırken, 2007 ve sonrası modeller için cr8e cr8evx cr8eıx kullanılıyor.

seannnnn ankarada motorunu gösterdiğin bilgili ve becerikli bi usta varmı kardeşim.özelde attım ama sanırım görmedin.

............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------

145 i nasıl görüyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben alalı daha 1 yıl olmadı en son 6.vites 9.500 - 10000 devir de 120 gördüm. 90 kiloluk birisi içimi şartlar böyle ki ?

Sizin motorunuz kaç KM'de? Rodajı yapıldı mı? Vitesi biraz yüksek devirlerde atın. Biraz da yolun temiz ve hafif eğim olması lazım (Düz CBR ise)

Ben geçen sene 140 - 145 arasını gördüm. Arka lastiği 110 yaptıktan sonra 125 civarına çıkabildim ancak fazla da zorlamadım motoru.

Ayrıca özellikle bakımlardan sonra motor biraz daha şahlanır. Benim 4000 bakımdan sonra motor epey coşmuştu; tavsiye ederim.

Son düzenleme:
:)arkadaşlar ben serkan ben de cbr 125 hastasıyım ehliyeti alır almaz alıcam 1 ay kaldı ehliyeti almama sıfır mı alım yoqsa 2 el mi onda kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı:bounce:

:)arkadaşlar ben serkan ben de cbr 125 hastasıyım ehliyeti alır almaz alıcam 1 ay kaldı ehliyeti almama sıfır mı alım yoqsa 2 el mi onda kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı:bounce:

Benim gibi satmaya niyetin yoksa 0 al.Ama 1, 2 sezon kullanıp yüksek cc'ye geçerim diyosan 2.el alsatarken zarar etmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar