Hiçbir motor pelt olana kadar kullanılmaz. Hepsinin bir ömrü ve doyum noktası var diye düşünüyorum. 1 seneye kalmaz CBR'den bıkabilirsin :wiinkk:
Aslında çoktan bıktımda ailemden dolayı değiştiremiyorum.
Hiçbir motor pelt olana kadar kullanılmaz. Hepsinin bir ömrü ve doyum noktası var diye düşünüyorum. 1 seneye kalmaz CBR'den bıkabilirsin :wiinkk:
Aslında çoktan bıktımda ailemden dolayı değiştiremiyorum.[/QU
bu makinenin en çok sorun çıkartan yeri neresi şimdi ye kadar![]()
Hiçbir motor pelt olana kadar kullanılmaz. Hepsinin bir ömrü ve doyum noktası var diye düşünüyorum. 1 seneye kalmaz CBR'den bıkabilirsin :wiinkk:[/QUOT
yok kardeş ya bu cbr den bıkılır mı hiç![]()
Ben 1.5 senede fazlasıyla bıktım. GSXR600 alacağımdan satıyorum motorumu. İmzadaki adresten ilan detaylarına bakabilirsin.
Sorun kısmına gelince, pek sorun çıkartan bir makina değil ama farları 1.5 senede 1 kez patlayabilir (malum devamlı yanıyor). Onun dışında ben pek bir sorununu görmedim, ya da bana denk gelmedi
Ayrıca motor ince yapıda olduğu için yol tutuşunun çok iyi olduğunu söyleyemem. Yerinde olsam HYO ya da Kawa 250liliklere bakardım.
145 i nasıl görüyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben alalı daha 1 yıl olmadı en son 6.vites 9.500 - 10000 devir de 120 gördüm. 90 kiloluk birisi içimi şartlar böyle ki ?
Kullanım kitapçığı 12. sayfa: Asla devir saati gösterge ibresinin, motor açıldıktan sonra bile kırmızı bölgeyi göstermesine izin vermeyin
NOT
Tavsiye edilen azami devrin üzerinde motorun çalıştırılması (devir saati kırmızı bölgenin başlangıcı ) motora zarar verebilir
Bende CBR 125 hastasıyım arkadaşlar..Şunu anlatamadık kimseye bu makinayı hız makinalrıyla büyüklerle karşılaştırmayın..Bu makina Racing görünümlü rahat oturumlu çok kaliteli çok az yakıt tüketen günlük kullanım ve gezi motoru.Alında drag lara katılın demiyorlar.Herşeyiyle mükemmel bir makina.Beğenmeyende alıp binmesin kimsenin kafasına uçak savar dayamıyorlar.Ayrıca Vallahide billahide kötüleyenlerin çoğunun içi gidiyor.Cızır,,Cızır:queen:
Ben 1.5 senede fazlasıyla bıktım. GSXR600 alacağımdan satıyorum motorumu. İmzadaki adresten ilan detaylarına bakabilirsin.
Sorun kısmına gelince, pek sorun çıkartan bir makina değil ama farları 1.5 senede 1 kez patlayabilir (malum devamlı yanıyor). Onun dışında ben pek bir sorununu görmedim, ya da bana denk gelmedi
Ayrıca motor ince yapıda olduğu için yol tutuşunun çok iyi olduğunu söyleyemem. Yerinde olsam HYO ya da Kawa 250liliklere bakardım.
tawsiyen için saol kardeş ama ben cbr hastasıyım ilk motorum cbr olsun ne olursa olsun söylediğin motorları da belki sıkılırsam cbr den motoru yükseltmeyi düşlünürsem bakarım bi sorum daha olucak maksımum hız kaç sen kacı grdün bide yakıtısöylersen sewinirim kardeş
tawsiyen için saol kardeş ama ben cbr hastasıyım ilk motorum cbr olsun ne olursa olsun söylediğin motorları da belki sıkılırsam cbr den motoru yükseltmeyi düşlünürsem bakarım bi sorum daha olucak maksımum hız kaç sen kacı grdün bide yakıtısöylersen sewinirim kardeş
Maksimum hız o kadar önemli değil yokedici. Zorlasan 140ı görebilirsin ama fazla değil, en fazla 1-2dk kadar. Bu motoru zorlamaya gerek yok, arkadaşın da dediği gibi bu motor maks 110-120 yapabilen bir motordur.
1 depo ile min250 - maks380km gitmişliğim var. Yoluna göre değişir, uzun yolda 80i geçmez ise, daha uzun km yaparsın.
Maksimum hız o kadar önemli değil yokedici. Zorlasan 140ı görebilirsin ama fazla değil, en fazla 1-2dk kadar. Bu motoru zorlamaya gerek yok, arkadaşın da dediği gibi bu motor maks 110-120 yapabilen bir motordur.
1 depo ile min250 - maks380km gitmişliğim var. Yoluna göre değişir, uzun yolda 80i geçmez ise, daha uzun km yaparsın.
ben bu arada serkan da şimdi motoruna baktım alla hı war çok temiz :cat:ama sana tawsiyem motorunu koduğun sitede güncenleştir yani tekrar ilan werçünkü motorun temiz alıcısı çıka bilir kardeş:cat:
Evet onu düşünüyorum yokedici. İmzama yenisini ekledim.
Dynner, 2006 model Fazer düşünürsen çok temiz bir tane arkadaş bana teklif yapmıştı sahibinden üzerinden. Bilgin olsun.
e ohaaara yani 835 sayfa bi motor hakkında nE konuşulabilir yahu! 835 sayfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cyclopsan
Evet onu düşünüyorum yokedici. İmzama yenisini ekledim.
Dynner, 2006 model Fazer düşünürsen çok temiz bir tane arkadaş bana teklif yapmıştı sahibinden üzerinden. Bilgin olsun.
arkadaşlar 2005 model honda cbr 125'imi 3350 TL'den ilana çıksam sizce uygun olur mu?
motor 5180 kilometrede, aynalar çalındığı için aynalar değişti, bir de aküsünü değiştirdim.
(ilan amacıyla yazmadım, yalnızda yakın zamanda alan/satan arkadaşlara fikir sormak niyetindeyim.. teşekkürler.)
kardeş sen motoru ilan dan çıkardın mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 PM ----------
kardeş 1)2006 beri konuşuluyo 2) motor hastalığı değişik bir duygu:cat:
yok ya 4 silindir pek düşünmüyorum.
Suzuki SV650S bi incelemenizi tavisye ederim Torku 600ften bile yuksek :cat:
Gerçek zamanlı 90 derece v twin yag ve su soutmalı motor
67nm tork
73 Beygir Cok Gideri olan bir alet
http://www.youtube.com/watch?v=d69Pu3aWdww&feature=related
buda startup videosu :cat:
arkadaşlar 2005 model honda cbr 125'imi 3350 TL'den ilana çıksam sizce uygun olur mu?
motor 5180 kilometrede, aynalar çalındığı için aynalar değişti, bir de aküsünü değiştirdim.
(ilan amacıyla yazmadım, yalnızda yakın zamanda alan/satan arkadaşlara fikir sormak niyetindeyim.. teşekkürler.)
kardeş motorun temizse okey ama biraz yıpranmışşa çek fiyatı alıcı olmaz internete sahibindene ilan wer kardeş faydasını görürsün:cat:
kardeş motorun temizse okey ama biraz yıpranmışşa çek fiyatı alıcı olmaz internete sahibindene ilan wer kardeş faydasını görürsün:cat:
Ben 2007 model motorumu o fiyattan veriyorum inanck dostum. Ful bakımlı tertemiz motor, daha yeni 10bin'i devirdim.
Bence düz 3000'e vermen gerekir. Ama tok satıcı isen bilemeyeceğim.
Arkadaşım piyasay bilmeden yorum yapma istersen.
o motor 2005 model olmasına ragmen nasıl o km de düşündürücü :silent: