155 hı gayet iyiymiş usta yokuş eğimi nasıldı
350 km baya iyi yapmışsın kullandığın devirler ortalama kaçtı
bu arada 80bin km yapıp anahtar değmediğine inanırım ama bakım kağıdında en son bakım 92bin kmde o neden acaba ömrü o kadar değildir
başlangıç için cbr125 benım görüşüm olarak daha iyi gt250 başlangıç için biraz ağırdı galiba ama sana arkadaşlar yardımcı olacaktır.
maşşallah allah nazarlardan saklasın. bu arada dynner bişiler soruosun cevaplamak istiyorum ama bilmiyorum.aramızda sanırım yine en tecrübelilerimizden sen olduğun için senin sorular hep havada kalıyo ama sen bizim tüm soruları cevaplıyosun.
:rendeer:
burdan teşekkürü bir borç biliyorum.:queen:![]()
arkadaşımın cbr125i 80bin km de evet yanlış deil 80bin tek bir somun anahtarı degmedi alete gerisini siz düşünün :mrgreen:
maximum 145 diyorum cbr 125 icin (tek kişi,düz yol)
145 i nasıl görüyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben alalı daha 1 yıl olmadı en son 6.vites 9.500 - 10000 devir de 120 gördüm. 90 kiloluk birisi içimi şartlar böyle ki ?
arkadaşlar ben serkan ben de cbr 125 hastasıyım ehliyeti alır almaz alıcam 1 ay kaldı ehliyeti almama sıfır mı alım yoqsa 2 el mi onda kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı:bounce:
Benim gibi satmaya niyetin yoksa 0 al.Ama 1, 2 sezon kullanıp yüksek cc'ye geçerim diyosan 2.el alsatarken zarar etmezsin.
yok kardeş gidici değil kalıcı anca motoru büyütmeye karar werirsem o zaman o günede daha baya war senin tawsiyen 0 o zaman demi kardeş
Evet ama temiz 2. elde bulursan bir düşün yinede.0 alacağın paranın kalanıylada sağlam koruma alırsın.
bende öyle düşünüyodum en iyisi saol kardeş tawsiyen için senin motor kac model bu arada
2008 model 8500 km.0 aldım pert olana kadar kullanıcam.:queen:
2008 model 8500 km.0 aldım pert olana kadar kullanıcam.:queen:
Hiçbir motor pelt olana kadar kullanılmaz. Hepsinin bir ömrü ve doyum noktası var diye düşünüyorum. 1 seneye kalmaz CBR'den bıkabilirsin :wiinkk:[/QUOT
yok kardeş ya bu cbr den bıkılır mı hiç![]()