Selamlar CBR kardeşliği;
Kazaları bitirip kazasız yolculuk yapmaya başladığım bu son günlerde tam mutlu mesut ilerliyordum ki geçen akşam E-5 de Avcılar mevkiinde 5. viteste 100 Km/h ile seyrederken birden üstüme bir sıvının fışkırdığını gördüm hemen emniyet şeridine çekip aşağı indim stop ettim motoruhemen akan sıvıya baktım
Yağ değildi.....Benzin değildi.....Evet radyatörden gelmişti radyatör suyuydu :salut:
Neyse biraz dinlendikten sonra binip hararet yaptırmadan eve kadar geldim;
Sonra öğrendim ki radyatör devirdaym yapmadığı için içindeki su şişmiş ve üst kapaktan su atmış aynı zamanda içeriye soğuk su gitmeyince motor bloğunun üst kapak contasını da yakmış

ale:
Bu tümgün serviste CRAZYUSUCUK(Yusufun) elindeydi motor sağolsun halletmiş sorunu radyatöre sadece antifriz koymuş contayı değiştirmiş radyatör kapağını değiştirmiş ayrıca yağmurlu havada zinciri yağlamadan bindiğim günlerde zincir ön dişliyi eritmiş ön dişli de değişti motor sesinde de bi incelme vardı ve yağ değişim zamanı gelmişti bir de yağ değişti şimdi motor saat gibi çalışıyor...
Bu arada yaptığım son kazada kırılan siyah siper camın yerine orjinal şeffaf camı bulduk onu takıcaz artık:silent:
Evet Başımdan geçenler bunlar inşallah bundan sonra ne kaza nede arıza yapmadan yaşar gideriz herkese kazasız arızasız günler dilerim....