Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaauuvvv işte bunu seviyorum
Neyi seviyorsun ; Aküyü mü![]()
arkadaşlar yağım tamam suyum tamam fanımda çalışıyor havalarda çok sıcak deil ki serin havalar hararet göstergem kırmızıdan bi önceki sarı çizgiye kadar dayanıyor acaba çok mu agresif kullanıyorum ondan mı oluyor
Çako manyaklaşma kardeşim o motor Köfte Arabası gibi duman çıkarıyorçok yakıyor ve aynı CC olduğu için değmez sen bana 1500 ver ben benimkini satayım sana Forumun En hızlı Cıbırı diye nam saldı tabi en fazla sol kütük kıran
![]()
arkadaşlar tam bilen varsa yazsın lütfen bu honda cbr 125 in vites hızlarını bilen varmı 1. viteste kaç gider 2. viteste kaç gider 3,4,5,6 diye gidiyo işte keşke gösterge olsaydı... yolda giderkene ayarlayamıyorum yeni olduğum için.....
anladım saolasınZamanla alışırsın zaten hıza göre değilde devire bakmanı tavsiye ederim, bir zaman sonrada devire bile bakmadan vites büyültmen ya da küçültmen gerektiğini anlıyosun alıştıktan sonra..
Selamlar CBR kardeşliği;
Kazaları bitirip kazasız yolculuk yapmaya başladığım bu son günlerde tam mutlu mesut ilerliyordum ki geçen akşam E-5 de Avcılar mevkiinde 5. viteste 100 Km/h ile seyrederken birden üstüme bir sıvının fışkırdığını gördüm hemen emniyet şeridine çekip aşağı indim stop ettim motoruhemen akan sıvıya baktım
Yağ değildi.....Benzin değildi.....Evet radyatörden gelmişti radyatör suyuydu :salut:
Neyse biraz dinlendikten sonra binip hararet yaptırmadan eve kadar geldim;
Sonra öğrendim ki radyatör devirdaym yapmadığı için içindeki su şişmiş ve üst kapaktan su atmış aynı zamanda içeriye soğuk su gitmeyince motor bloğunun üst kapak contasını da yakmışale:
Bu tümgün serviste CRAZYUSUCUK(Yusufun) elindeydi motor sağolsun halletmiş sorunu radyatöre sadece antifriz koymuş contayı değiştirmiş radyatör kapağını değiştirmiş ayrıca yağmurlu havada zinciri yağlamadan bindiğim günlerde zincir ön dişliyi eritmiş ön dişli de değişti motor sesinde de bi incelme vardı ve yağ değişim zamanı gelmişti bir de yağ değişti şimdi motor saat gibi çalışıyor...
Bu arada yaptığım son kazada kırılan siyah siper camın yerine orjinal şeffaf camı bulduk onu takıcaz artık:silent:
Evet Başımdan geçenler bunlar inşallah bundan sonra ne kaza nede arıza yapmadan yaşar gideriz herkese kazasız arızasız günler dilerim....