- Konu Yazar
- #13,781
Abla tabii insan bi topike bakar bi iki kelam eder Görkem e de sana da küsüm ben ::sas::
Ben suçsuzum...Ben iki kelam ettim ya sana buradan olmasa da
Ayrıca yazmasam da okuyorum :cherry:
Abla tabii insan bi topike bakar bi iki kelam eder Görkem e de sana da küsüm ben ::sas::
CBR Oturus pozisyonu dike yakın bir motor.. Ama uzun yola gelmiyor fazla ; Sen CBF Düşün !
motor uzun yola gider doner,benzin koydugun surece calisir..
ama seni yorar belli bi yerden sora..
ama uzun yol yapan varmi var..
ayni gunde 250 300 km lik yolculuk yapanlar var,canakkaleden van a giden var..
titresim cbf e gore daha fazla..
Ben suçsuzum...Ben iki kelam ettim ya sana buradan olmasa daale:
Ayrıca yazmasam da okuyorum :cherry:
sağol arkadaşım
yeschim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin. Benim merak ettiğim ayaklık fazla öne açılıyor galiba senin motorunun dikkatimi çektide fazla yana yatıyor gibi yoksa senmi öyle ayarlattın
Honda CBR 125 Makinaya bisiklet yakıştırmasını yapıyorlarya.Acayip kıcık aluyorum yahu..Sanki mubarekler zannadersiniz hep Hayabusaya biniyor..250 Km nin altındada hız yapmıyorlar..Hepsi 1.98 boyunda 120 kg ağırlığında kapıdan girmez adamlar sanki..Yahu kardeşim.Honda CBR 125 ,,125 lik makinaların eniyisi,,gerisi hikaye,,haket ,,haket hangilkoz..Yok cartmış,,yok curtmuş..Almayın siz ,binmeyin,hatta yanınızdan geçerken dönüpte bakmayın..Değiştirdiğim motorun sayısını hatırlamıyorum..şuana kadar en iyi 125 lik makina bu..Allah beğenmeyene buldurmasın.Amin.
Vallahi resimler şahane çıkmış siyahıda bi harikaymış..Bir bayana bir motor bu kadar yakışır..Sağlıcakla ,,sıhhatle bin.
yeschim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin. Benim merak ettiğim ayaklık fazla öne açılıyor galiba senin motorunun dikkatimi çektide fazla yana yatıyor gibi yoksa senmi öyle ayarlattın
Turuncu yok hiç bi yerde. Reklamcılara falan yaptırıcam sonunda :wiinkk: