Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

CBR Oturus pozisyonu dike yakın bir motor.. Ama uzun yola gelmiyor fazla ; Sen CBF Düşün !

peki arkadaşım CBR rahatlık olarak nasıl amartisörler sertmi ayrıca titreşim varmı
benim CBR'yi düşünmemin nedeni CBF'ye göre artıları olması su soğutma 13 hp ve 6 vites olması hem görünüm olarak spor görüntüsü beni kendine çekiyor:)

motor uzun yola gider doner,benzin koydugun surece calisir..
:)
ama seni yorar belli bi yerden sora..
ama uzun yol yapan varmi var..
ayni gunde 250 300 km lik yolculuk yapanlar var,canakkaleden van a giden var..

titresim cbf e gore daha fazla..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eeeeeevvvvveeeeeeettttt....

Bu anı ne kadar çok beklediğimi bilen zaten biliyordur. Kocam sağolsun:queen::rendeer:
Artık burada paylaşılan teorik bilgileri tecrübeyle sabit olarak pratiğe dönüştürme zamanıdır.:cat:

Ben susuyorum fotolar konuşsun bundan sonraaaa:bounce:

Yaşasın cıbır kardeşliğiiiii!!!:mrgreen:

295221d0c2cb80b0cc27db6fe05f1596.jpg

a521644da8bc0cf2463cbffef6bcbecf.jpg

89e97f4e1afe490a3e54be027a0d32e5.jpg

10d1823b4e0f04e6d03444cd0542b718.jpg

14dd9fd88524b6cccbcb3b9cf175074b.jpg

74e016f1cab8c8dc37e1f737053d0f28.jpg

015b83679e3d81d49deaa1b73a0c2882.jpg

f534d93ad43761ba364133f4f334ed53.jpg

Son düzenleme:
Siyah siyah cok yakısmıs gercekten... 10 numara olmus. Gule gule sür. :rendeer:

yeschim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin :cat:.. çok güzel bi makine almışsın biz hernekadar repsol cuysakta siyah çok yakışmış bu makinaya :bounce:

Çok teşekkür ederim :cherry: Kırmızı jant şeridi yapıştırıcam bir de Feyizoğlunda çok güzel bir tankpad var ama şu an ellerinde kalmamış gelince onu da takıcam :cat: İlerde elcikleri de değiştirmek istiyorum :) Yavaş yavaş kişiselleştiricem artık.. Hepsi bir anda olmuyor malum aile bütçesini yeteri kadar sarsmış durumdayım :mrgreen:

sağol arkadaşım

Bende cbr 125 var kocaelinden - izmir'e gittim yaklaşık 450km. yol aldım yorulmak açısından dik kullanma pozisyonuna sahip bir motor .Bende yorgunluk olmadı sadece susurlukta benzin almak için durdum .Tarz bakımından cadde motoru fakat pek sert olamayan arazıdede kullana bilirsin ayrıca altında ufak durduğu doğru .Arazide gezmek için cbf almak birazdaha mantıklı arkasına port bagajda koya bilirsin

Son düzenleme:

OFF

Güle güle kullan :rendeer:

Ben renk konusunda Turuncuyu tercih ettim. Jantlar için şerit aradım ama bulamadım :pale: Turuncu yok hiç bi yerde. Reklamcılara falan yaptırıcam sonunda :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda CBR 125 Makinaya bisiklet yakıştırmasını yapıyorlarya.Acayip kıcık aluyorum yahu..Sanki mubarekler zannadersiniz hep Hayabusaya biniyor..250 Km nin altındada hız yapmıyorlar..Hepsi 1.98 boyunda 120 kg ağırlığında kapıdan girmez adamlar sanki..Yahu kardeşim.Honda CBR 125 ,,125 lik makinaların eniyisi,,gerisi hikaye,,haket ,,haket hangilkoz..Yok cartmış,,yok curtmuş..Almayın siz ,binmeyin,hatta yanınızdan geçerken dönüpte bakmayın..Değiştirdiğim motorun sayısını hatırlamıyorum..şuana kadar en iyi 125 lik makina bu..Allah beğenmeyene buldurmasın.Amin.

Vallahi resimler şahane çıkmış siyahıda bi harikaymış..Bir bayana bir motor bu kadar yakışır..Sağlıcakla ,,sıhhatle bin.

Son düzenleme:
yeschim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin. Benim merak ettiğim ayaklık fazla öne açılıyor galiba senin motorunun dikkatimi çektide fazla yana yatıyor gibi yoksa senmi öyle ayarlattın

yeschim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin. Benim merak ettiğim ayaklık fazla öne açılıyor galiba senin motorunun dikkatimi çektide fazla yana yatıyor gibi yoksa senmi öyle ayarlattın

Ben cevap vereyim benim motorum da öyle ayaklık fazla açılıyor sanırım benimki orjinal ayak değil diye düşünüyordum ama sonra fazla yatması bana daha iyi geldi çünkü çocuklar felan dokunduğunda hemen devrilmemesi iyi bişey....

Bu arada uzun süre forumdan ayrı kaldım malum motor çıktıktan sonra eksiklerini giderdim ön kafa grenajını kendim söküp topladım resimleri yakında yüklerim....

Honda CBR 125 Makinaya bisiklet yakıştırmasını yapıyorlarya.Acayip kıcık aluyorum yahu..Sanki mubarekler zannadersiniz hep Hayabusaya biniyor..250 Km nin altındada hız yapmıyorlar..Hepsi 1.98 boyunda 120 kg ağırlığında kapıdan girmez adamlar sanki..Yahu kardeşim.Honda CBR 125 ,,125 lik makinaların eniyisi,,gerisi hikaye,,haket ,,haket hangilkoz..Yok cartmış,,yok curtmuş..Almayın siz ,binmeyin,hatta yanınızdan geçerken dönüpte bakmayın..Değiştirdiğim motorun sayısını hatırlamıyorum..şuana kadar en iyi 125 lik makina bu..Allah beğenmeyene buldurmasın.Amin.

Vallahi resimler şahane çıkmış siyahıda bi harikaymış..Bir bayana bir motor bu kadar yakışır..Sağlıcakla ,,sıhhatle bin.

Doğru söze ne denir şimdi :rendeer:

Evet aynen öyleydi düzelttirdik, benden önceki sahibi biraz kilolu bir beymiş sorun oradan kaynaklanıyormuş :mrgreen: ayaklığı biraz dikleştirdik halloldu :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Karayılan ,,hemşerim Honda CBR 125 al çok rahat ve kaliteli bi makina.Diyarbakır dan Antep oradan Kilis ,İslahiye üzeri Adana,,Mersin,,Alanya ,Antalya,,Denizli üzeri Manisa ,,Gölmarmara oradanda Somaya Gittim..1.800 km..Antalyada yattım..Hiç yorulmadım..1.000 km kadarda orada kaldığım sürce dolaştım..İzmir ,,Bergama ,,Balıkesir,,Susurluk ..Geriye dönerkende Afyon,,Konya Adana üzeri 1.600 km kadar yol döndüm geldim..Gündüz saat 14 te yola çıktım sabah 5 te Adanaya girdim..hiç uyumadan yorgunluk belirtisi bile yoktu..o kadar rahat bi motor..Düşün yani 600 lük ve 1000 lik makinaya sadece gazlamak ve ses duymak için biniyorum..Çoğunlukta CBR 125 ..Tavsiye olunur..

Turuncu yok hiç bi yerde. Reklamcılara falan yaptırıcam sonunda :wiinkk:

Sirkecideki motorculara veya Kadıköy Kızıltopraktaki bayiilere bakabilirsin... Turuncu nispeten daha zor bulunuyor fakat eninde sonunda bulursun.
Reklamcılara yaptıracagın yapıştırmayı janta çekmen zor olabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar