Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ınanırmısınız motorda ıkı granaj kırık sağ ayna bıde fıren merkezı gaz kolu o kazaya gore hıc bırsey yok heee bıde solıımm duzeldım alcılar cıktı.. cok tesekkur ederım

arkadaslar kaza gecırdım cbırımla ve sag bacak ve sol kolum kırıldı 2 aydır ılkkez gırdım aranızdayım yıne yaşıyorum cok şükür..

geçmiş olsun. bende düşüp sol kol bileğimi kırmıştım. 2 ay oldu geçeli ama hala motor kullanırken ağrıyor. inş kısa zamanda iyileşirsin.

gecmiş olsun arkadasım umarım daha iyisindir....

arkadaslar genelde bu tip kazalara lastik basıncı neden olur... standart lastik ön 29-30 arka 32-33 bar bizim cıbırın ideal lastik basıncı 2 günde 1 kesinlikle kontrol etmenizi tavsiye ediyorum... deneyin yol tutuştaki farkı hissedeceksiniz...

Ben de lastik basıncını kontrol etmenizi öneririm.. Ben 3 günde bir havaları kontrol ettiriyorum ve sürekli düştüğünü görüyorum.. Lastik jant arasından da kaynaklanabilir tabi.. ÖN : 30 Arka 32 kullanıyorum sürekli..

Keser geçmiş olsun bende motor almadan tırsmaya basladım bu kazalardan

Son düzenleme:
geçmiş olsun
benımde arka lastıkde çivi var 5-6 aydır beraber yaşıyorum çiviyle :D lastıgın havası yavas yavas ınıo ve gercekten vırajlarda cok fark edıo hemen yalpalamaya baslıo ön 29 arka 32 yapıyorum

çıkma parça bulabılecegım bır yer varmı cbırıma sızce yardımlarınızı beklıyorum.. ayrıca hepınıze tesekkurler.

keser
Cok gecmis olsun...

ilhan1154
Kısa surede lastigini yaptırmanı tavsiye ederim... Sonucta uzerinde canını tasıyorsun. Hic beklemedigin anda basına dert acabilir. Sonra keske yaptırsaydım dersin...

Keser çok geçmiş olsun...

Ben de ön lastiği servisin tavsiyesiyle indirmiştim yaz ortasında, ama artık havalar soğudu biraz arttırmak gerek.

Lastik havası cok cok önemli arkadaşlar ; En ufak bi virajda lastiğin kayması belirginleşiyor.. 3 Günde bir kontrol ettirmenizi öneririm...

arkadaşlar haret göstergesi normal şartlarda nasıl olması gerekiyo benimkisi en ufak trafik sıkışmasında kırmızıdan bi önceki çizgiye geliyo 50-60km hızlara ulaştımmı hemen ikinci çubuga düşüyor normal mi bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar