Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aküyü nasıl güclendiriceksiniz???

Daha büyük amperlisi ile değiştireceğim. Tabi yuvası olursa.

Zaten gerek kalmadı. 35'lik aldım ampülü. Motor şu an serviste, akşam alacağım. 6000km yağı da gelmiş, karambolde o da masraf oldu bana :)

ETT 12/35 S2 derken nasıl yani?? nasıl anlıcam olup olmadını

Soket yuvanız büyük ihtimal S2'dir. H serisi ampüllerin çıkıntıları var, S'lerde bu çıkıntılar yok. Ya servise sorun ya da teknik bilgilerde yazıyorsa öğrenin.

Son düzenleme:
büyük amperli aküler daha geniş oluyor yuvaya uymaz yani.alğınız ampüller xenon mu nasıl uydurdunuz yuvaya.

Aldığım ampüller orjinal S2 yuvasına sahip. Xenon görünümlü beyaz ışık 4500K.

Daha genişse zaten takamayız, makul ölçülerde olması lazım. Arkadaşlarımla konuştum, bu UPS'lerde kullanılan kuru akülerde oluyormuş, bilginiz olsun.

Ne ala yaa ; Karadeniz de ampül satan yer bile cok cok azken sizler beyaz ısık veren ampülleri buluyorsunuz..

Ne ala yaa ; Karadeniz de ampül satan yer bile cok cok azken sizler beyaz ısık veren ampülleri buluyorsunuz..

dostum hız konusunda hiç bişey yapamadım maddi konuda biraz dağıldım allahın izniyle bu ay düzlüğe çıkıyorum ondan sonra bakacam yani bişey yapmadım:salut:

Arkadaşlar benim aküm bitti galiba.. Marş basmıyor ; Vurdurarak calıstırabiliyorum sadece.. Korna felan da calmıyor ...

Aldığım ampüller orjinal S2 yuvasına sahip. Xenon görünümlü beyaz ışık 4500K.

Daha genişse zaten takamayız, makul ölçülerde olması lazım. Arkadaşlarımla konuştum, bu UPS'lerde kullanılan kuru akülerde oluyormuş, bilginiz olsun.

biliyorum onları genişlik olarak bizim yuvaya oturabilirler ama uzunlukları orjinal 4 amperlik akulere gore daha uzun bizim akude 4 amper olduğu için birz zor???

Bulabilirsin ; AMa iyice arastırman gerekiyor.. sahibinden.com a bi göz at istersen.. orda baya vardır gecenlerde..

ARAKADASLAR BENDE ARANIZ KATILMAK ÜZEREYİM MAVİ Bİ TANE CBR 125 BULDUM 2005 MODEL 7000 DE VE COK TEMİZ BENM MOTORU SATIP ALACAM 3000 YTL İSTİOR NASIL SİZCE BİLGİLEDİRİRSENİZ SEVİNİRİM:rendeer:

hoşgeldin arkadaşım, baktırmak lazım, mal müşteriye satılır.
bende de 2005 var, sorunsuzluğuna güvendiğim için 3.600 istiyorum. herhangi bir sorunu yoksa fiyat gayet makul...

kaza yaptım

arkadaslar kaza gecırdım cbırımla ve sag bacak ve sol kolum kırıldı 2 aydır ılkkez gırdım aranızdayım yıne yaşıyorum cok şükür..

saol nazarmı desek ne desek bılmıorum artcı arkadasımla bırlıkte vırajda savrulduk bı anlık bı dalgınlık takla takla allahtan kafamdakı kaskım cok saglammış o benı kurtardı ve arkamdakı arkadası sakın bana bısey olmaz demeyın kaskınızı takın ben takmasaydım şu an ölmüş olurdum..

Son düzenleme:
geçmiş olsun keser..inşallah kısa zamanda iyileşirsn...senin kolun ve bacağın kırık peki motor ne durumda..tabi bunun önemi yok ama merak ettim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar