Ahmet senin müşteriyi bana yolla 4e vercem.
Lastik konusundan Lastigin inceliği virajımı etkilemez önemli olan doğru lastik seçimi.
Tabi benim IRC'lerle limitlerde gidilmez![]()
Bekleriz.. dün üç arkadaş çeşmeye gidip geldik gayet keyifli ve eğlenceliydi...
Senin motor 4 bin yapmaz Sercan:queen::queen:
Ya da vaz feçtim %10 isterim:mrgreen::mrgreen:
aaa ulan çok ayıp neyi var mis gibi Satıyım gt250 alcam gittim baktım bitane tam boyuma göre 1.85 boyle olmuyo abi bacaklarım sinyallerin yanına gitcek
Satalım %8 senin:bounce:
Sercan senin motoruna laf yok şakaydı biliyosun. Yok hacı satışa filan karışmam ben. Benim müşteri babamın arkadaşı her gördüğünde sat şu motoru bana der o kadar. 4200 filan işin gırgırı sadece.
::shake2:: Ya bu Ölen onur varya Binicilikten babamla muhabbeti felan var Ata filan biniyodu herif öldü 2 gundur babamda ayrı tripler sende sat olm boşver sene al a2 ehliyeti bu yıl sana minicooper alım diyo yok istemiyorum arkişde diyorum anlamıyo![]()
arkdşlar bna düzgünce birniz şunun cevabını söyleyeblrmi çok lazım ( cbrnin 1. 2. 3. 4. 5. ve 6. viteslerde kesicideki son hızları kaç bsöylermsnz )
çeşmeye geliyorsun haber vermiyorsun bir tur isticektim alt tarafı
yoksa telefonda ki 4 cevapsız numara sen miydin?nasıl olduda denk gelmedik hiç...
arkdşlar bna düzgünce birniz şunun cevabını söyleyeblrmi çok lazım ( cbrnin 1. 2. 3. 4. 5. ve 6. viteslerde kesicideki son hızları kaç bsöylermsnz )
arkadaslar repsol 2005-2006 3000-3500TL fiyatta cbr arıyorum sahibinden veya bir başka sitede önerebilceginiz linkleri verirmisiniz.
canım çok sıkılıyor. Geçmıyor vakıt. çıkıp gazla öl dıyor seytan.r:
yu bea ne dizi ne değirmesi ya ben yeri öpmek istemiyom![]()