Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

honda cbr 125 kullanıcıları

arkadşlr cbr nin1, 2,3,4,5,6. viteslerdki kesicide son hızlarını söylermsiniz

Ahmet senin müşteriyi bana yolla 4e vercem.

Lastik konusundan Lastigin inceliği virajımı etkilemez önemli olan doğru lastik seçimi.
Tabi benim IRC'lerle limitlerde gidilmez :p

Senin motor 4 bin yapmaz Sercan:queen::queen:
Ya da vaz feçtim %10 isterim:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
aaa ulan çok ayıp neyi var mis gibi Satıyım gt250 alcam gittim baktım bitane tam boyuma göre 1.85 boyle olmuyo abi bacaklarım sinyallerin yanına gitcek :p

Satalım %8 senin:bounce:

Sercan senin motoruna laf yok şakaydı biliyosun. Yok hacı satışa filan karışmam ben. Benim müşteri babamın arkadaşı her gördüğünde sat şu motoru bana der o kadar. 4200 filan işin gırgırı sadece.

Sercan senin motoruna laf yok şakaydı biliyosun. Yok hacı satışa filan karışmam ben. Benim müşteri babamın arkadaşı her gördüğünde sat şu motoru bana der o kadar. 4200 filan işin gırgırı sadece.

::shake2:: Ya bu Ölen onur varya Binicilikten babamla muhabbeti felan var Ata filan biniyodu herif öldü 2 gundur babamda ayrı tripler sende sat olm boşver sene al a2 ehliyeti bu yıl sana minicooper alım diyo yok istemiyorum arkişde diyorum anlamıyo :)

::shake2:: Ya bu Ölen onur varya Binicilikten babamla muhabbeti felan var Ata filan biniyodu herif öldü 2 gundur babamda ayrı tripler sende sat olm boşver sene al a2 ehliyeti bu yıl sana minicooper alım diyo yok istemiyorum arkişde diyorum anlamıyo :)

O değilde Gt 250 R alırsan kesin gelir isterim bir tur:p

arkdşlar bna düzgünce birniz şunun cevabını söyleyeblrmi çok lazım ( cbrnin 1. 2. 3. 4. 5. ve 6. viteslerde kesicideki son hızları kaç bsöylermsnz )

arkdşlar bna düzgünce birniz şunun cevabını söyleyeblrmi çok lazım ( cbrnin 1. 2. 3. 4. 5. ve 6. viteslerde kesicideki son hızları kaç bsöylermsnz )

Arkadaşım benim cbr da 1 : 42, 2 : 80, 3 : 100, 4 : 120, 5: 135 , 6 : 145

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

arkadaşlar benim arka lastiğim pirelli m 75 diye bir lastik sizce nasıl? Ön orjinal öne hangi lastiği tavsiye edersiniz hani virajlarda diz fln değirem diye :) şaka bi yana güzel yol tutuşu olan lastikler neler?

yu bea ne dizi ne değirmesi ya ben yeri öpmek istemiyom :)

aga bunu sen yazmadın mı :)

arkadaşlar benim arka lastiğim pirelli m 75 diye bir lastik sizce nasıl? Ön orjinal öne hangi lastiği tavsiye edersiniz hani virajlarda diz fln değirem diye şaka bi yana güzel yol tutuşu olan lastikler neler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar