Sıkı can cabuk cıkmaz sakat kalırsın.
Kafa dagıtmak ıcın motora bınmemek lazım :bounce:
binmemeye çalışıyorum 2 gundur.
Dalıyorum sureklı vuruyorum vızöre sonra kendıne gel dıye.
ama bı yanım gazla dıyor..
Sıkı can cabuk cıkmaz sakat kalırsın.
Kafa dagıtmak ıcın motora bınmemek lazım :bounce:
Sen niye gelmiyorsun biz buluştuğumuz zaman bakim? Denizhan manita yaptı bizi hep sattı diyor![]()
aga bunu sen yazmadın mı
arkadaşlar benim arka lastiğim pirelli m 75 diye bir lastik sizce nasıl? Ön orjinal öne hangi lastiği tavsiye edersiniz hani virajlarda diz fln değirem diye şaka bi yana güzel yol tutuşu olan lastikler neler?
gökhan senin cbr gerckten bu viteslerde bu hızları görüyorumu kesicide
Yahu ne 6. vitesiymiş o öyle. Ben bizim cbr'ların 120 yi geçemeyeceği yollar biliyorum. 6. viteste 145 olur ama öyle her istediğinde çıkamazsın o hızlara. 6. viteste kesiciye girmesi için bile çok sıkmak gerekir.
gökhan senin cbr gerckten bu viteslerde bu hızları görüyorumu kesicide
Yahu ne 6. vitesiymiş o öyle. Ben bizim cbr'ların 120 yi geçemeyeceği yollar biliyorum. 6. viteste 145 olur ama öyle her istediğinde çıkamazsın o hızlara. 6. viteste kesiciye girmesi için bile çok sıkmak gerekir.
hocam bu İzmir grubu sevmiyo beni galiba :mrgreen: yalı falan geziyosunuz hic haber vermek yok 3 cbr dolaşın :mrgreen:
arkdşm bnde izmirdeyim katılcam gruba az kaldı bekleyin yeni cbr la
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
gökhan enin motorda şuan arrow egzos var ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------
deniz sn 2011 cbrı izmirde hangi bayiden aldın ve kaça aldın ?
Bendede leo vince eksoz var sesi mükemmel ama performans olarak bir katkısı varmı onun hakkında net birşey söyliyemem![]()