izmirdeki honda bayi bütün cbf 150 leri yan ayaklık olarak satıyorlar.. bilgilerinize
arkadaşlar cbf 150'in rodajını nasıl yapmalıyım? kimi sık sık vites değiştir dio kimi 70'i geçme dio :silent: kafam karıştı
waay bee tam rodaj havası ha,120 km yaptın ha.Yazık.Üzümdüm motorunun senden sonraki sahibi için.
vallah kitapta 60'ı geçmeyin tarzında bişeyler yazıyor ama 1000 km de 60 la bitmez be dostum yol yapmak lazım otoban da da 60 la gidilmezki ben de zaten hep bas demiyorumki 60 la giderken rampa aşağıya denk geldimi asıl bırak makina süzülsün sonra yine devam 70-80 belli süre sonra yine yüklen bırak başka türlü imkanı yok bu 1000 km yol bitmez ben zaten sadece hafta sonları kullanıyorum şehir içinde scooterım var o yetiyor bana ama hafta sonları bu makinayla yol yapmam lazım gezmekiçin aldım 60 la gidemem zaten dayanamam :cherry: :mrgreen: :rendeer:Sağolsun Honda bu motoru yapmış yanınada kullanım kitapçığını yapmış,vermiş, içinde aklına gelebilecek herşeyi yazmış.
Daha ben ne yazayım?
Aslında Benim İçinde Onemli Olan Şu kullandığın Cümle Dostum ;iki kişiyle bile atik. Beni Mutlu edende Bu![]()
Ben Ybr Kullanıyordum Tek kişi Tamam lafım Yok zayıfımda 70kilo Beni iyi Goturuyordu, Ama arkaya Arkadaşımı aldığım zaman Motor Bağırıyor adeta Buda beni Sinir ediyordu.diyeceksiniz 125 cc daha ne beklıyorsun ama insan rahatsız oluo napimBenim için en onemlı faktor 2 kişi bindiğinde Motor kasmasın rahat gitsin gerisi pek mühim değil. teşekkürler İzlenimlerin için.
Cikle Konusunu Konustum abimle Onu hallettim problem değil. Ne bilim Rahat cıkıyormu ibre gerci daha açmamışsın motoru bu soru saçma olur. Bılırsınız belkı ybr de seri gecmiyordu km acaba bundada öylemi?
barboros bulvarı çokmu dik?:silent: uzunluğu ne kadar:silent:
EVET BARBOROS BULVARI ÇOK DİK YOKUŞ VE UZUN 2 KİLOMETREYE YAKIN VARDIR ORDA DOĞALDIR MOTORUN ZORLANMASI 4. VİTESTE YİNEDE İİ ÇIKAR ORAYI

Arkadaşlar kısıtlı bütçeyle aylarca sabretmek ya da 1 sene kredi geri ödemesi için kemer sıkmaktansa cbf 150 yi alıp iyi bir boya operasyonuyla,apachede de ilgimizi çeken tipe sokucam sade ve kaslı.Gereksiz gri ve metal rengi zamazingoları siyaha boyatıcam.Apar topar fikir olsun diye taslak resim çizdim kaliteyi mazur görün.![]()
Buarada Boyamayla ilgili tavsiyesi olan varsa sevinirim,kendim yapabilirmiyim,konyadan arkadaşlar varsa nerde yaptırabilirim ?
boyadıktan sonra ruhsata işlemeyi unutma
gayet hoş olmuş motorun hali seruven in dedigi gibi egzos biraz ciliz onada bi el at derim:cat:
Barbaros bulvarı mı dik?:bounce: Oradan bi kaç kez geçtim, hiç de zorlanmadı benim motor? Rodajda olduğu için zorlanmış olmasın. Tabii iki kişi ile zorlanması normal yokuşlarda, dik yokuşlarda tek kişi bile zorlanır. Ama bence Barbaros Bulvarı gibi yokuşlarda tek kişi, özellikle rodajdan sonra rahat çıkıyor, iki kişi bile o kadar zorlanmaz orada, belki daha dik yokuşlarda.