arkadaşlar dün akşam bir araba (bir kadın sürücü) bana vurup kaçtı..ölümden döndüm diyebilirim..kazayı anlatayım..güzelyalı sahil yolunda 60 km hızla gidiyordum..yolun ortasında durmuş sola doğru dönmeyi bekleyen araç (ben korne çalmama ve sellektör yapmama rağmen) tam benim geçtiğim sırada, sanki kasıtlı bir olaymış gibi kalkış yaptı..ben arabanın sağ orta yanına kayarak çarptım..ve kadın durması gerekirken kalkışına devam etti..boynum arabanın arka tekerleğinin altında kalıyordu..gerçekten çok dehşet vericiydi..ve kadın öyle yada böyle basıp gitti..ben yolun ortasında darmadağın kalakaldım..etraftan insanlar geldi..bir kurya arkadaş geldi ve ilgilendi sağolsun..aracın plakasını almayı başardım ve bunun hesabını sözde bası kapalı allah korkusu olan ve yine sözde bir kadın ve herşeyden önce muhtemelen bir anne olan kadından soracağım...bendeki hasarlar ; sol diz kapağımın altı yoğun bir şekilde yaralandı.sağ diz kapağımda şişmeler var..ve sol kolumun üst kısımdaki kasta şişmeler var..koruma olarak tek eksiğim dizliklerdi ve bunun önemini ne yazık ki yaşayarak anladım..yapılan pansumandan sonra şimdi daha iyiyim..
motorumdaki hasarlar ;
ön far kırık
sağ sinyal tırnağı kırık, hareket edip duruyor yuvasında
gidon yamuldu
ön grenajda çizikler ve küçük kırıklar var,yani değişecek
motor koruma demirimde çizikler var..allahtan koruma demirim vardı yoksa motor dağılmıştı..
ve sonuç..ucuz kurtuldum yinede..kaskom var ve yaptıracağım hepsini..ama en acısıda insanlığın bu denli yozlaşmış ve tükenmiş olduğu..
ön camını sevmıyorum ben bu cbfın azcık yukseltıcem transalpınkı gıbı azcık sıvrı yapıcam ılerleyen zamanlarda.Jantlarada fosforlu şerit düşünüyorum.koyu kırmızı...
Ya arkadaşlar, çok ilginçsiniz yahu, 150cc ve sınıfına göre zaten oldukça iyi bir alet var altınızda, hemen başladınız şurasını şöle yapıcam, burasını böle yapıcam demeye. Daha bu forumun en başlarında yazmıştık, şimdi birileri alır bu aleti şöle yaptım böle yaptım demeye başlar diye, vallaha bizi haklı çıkartıyorsunuz pes yahu. Alet budur, daha buna ne ruhu katacaz. Bana kalırsa orjinalliğini bozmayın derim, satarken sorun yaşarsınız. Ama tercih sizin tabii.
Ya ArkdaŞlar Depoyu Fulledİm İlk Aldiim GÜn 260 Km Oldu Nerdeyse Kirmizi Çİzgİye Geldİ Benzİn Çok Yedİ Benzİnİ Sİzde Nasildir Acaba 30 Ytl Lİk Aldim Benzİnİ
Bİde ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Motor Soukken ÇaliŞtiinda Jİkle Bİ İŞe Yaramio Onu AÇiorum Motor Kapanio Mecburen Bİr İkİ Dakka SÜreklİ Gaza Basiorum
Ya ArkdaŞlar Depoyu Fulledİm İlk Aldiim GÜn 260 Km Oldu Nerdeyse Kirmizi Çİzgİye Geldİ Benzİn Çok Yedİ Benzİnİ Sİzde Nasildir Acaba 30 Ytl Lİk Aldim Benzİnİ
Bİde ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Motor Soukken ÇaliŞtiinda Jİkle Bİ İŞe Yaramio Onu AÇiorum Motor Kapanio Mecburen Bİr İkİ Dakka SÜreklİ Gaza Basiorum
Ne yükselmesi?
Yükseltmekten kastım bayan tırnağı gibi kesik kalmış ön camdı.Ucu hafif bombeli transalplerde kullanılan bir cam düşünmüştüm.
Motorun amortisörleri ile oynayıp enduro arayışlarına girmek yanlış.O işler için kötünün iyisi Zhongten markasını alıp kullanabilirsiniz.Alette öne yığılma yok.Tüm Honda modellerinin ön amörtisörleri öyle yumuşaktır.Bu yığılma bence daha konforlu ve kaliteli duruş mesafesi sağlıyor.
Jigle
Benim motorumda soğukken jigleyi açtığımda çalışmıyordu.Sonra sıfır motor tecrübemden yola çıkarak jigleyi 1cm ileri doğru ittim.Yine çalışması.Sonra 2cm ileri ittim.Alet direkt tek kontakta çalıştı.Demek neymiş jiklem ayarsızmış.Nasıl ayarsızmış ? Soğukken en sonda çalışması gerekirken 2cm önde çalışıyormuş.EE napıcaz şimdi? Acele etmene gerek yok, geçtiğimiz sayfalardada yazdığım gibi eksiklerimi not alıyorum bir kenara 1000 bakımında Honda Pazarbaşı yetkililerine dertlerimi anlatacağım onlarda derman bulacaklar.Bu kadar basit.Sizde jiglenisin sınırlarını ve sinirlerini iyi bilin.Ne jiglenizin sınırlarını ne kendi sinirlerinizi zorlamayın.