110 mu ? ne diyorsun abi sen ben 4.vites 60kmh yi geçmiyorum.Es kaza araba sollarken 70 bile yapsam içim cız ediyor.
Rodaj nedir bilmiyormusun sen ? Öldürürsün motoru.
Rodaj biteli epeyce oldu, ayrıca, 110kmleri gördüm ama sadece çok kısa bir süre ve farkına varmamıştım o sürate çıktığımın. Onun dışında da bir daha o kadar hızlı kullanmadım diyecektim ama dün 2 kişi ile yine 110 gördüm ve motor çok rahattı

(Yine saniyeler sürecek kadar). Kullanım konusunda acemiyim ama motorun zorlanıp zorlanmadığını hissedecek kadar da bilgim var. (3 günlük motorla 80 km üstüne çıkılır mı hiç, rodajda 4vitese bile nadiren geçtim) Rodajı da kendimce kurallara uyarak yaptığımı düşünüyorum. Ama hızlı sürme taraftarı değilim, bu söylediğim süratler 1000km'yi aşmış ve bakımı görmüş motorumla yapıldı. Ve kimseye de sürat tavsiye etmiyorum, sadece performans konusunda bilgi vermekti amacım, ama boğaz köprüsünden çıkıp kadıköy'e ilerlerken 60 - 70'le gitmeniz emniyet şeridi dışında pek de mümkün değil.
Bu arada Honda'da çalışan bir arkadaş sürekli hızlı kullandığını ve 125km sürati gördüğünü söyledi. Bu bir kriter değildir şüphesiz ama, 1000 bakımından önce bunu yapmış olan bir Honda çalışanı ise bu motora güveniyor demekk ki. Bana kalsa hep 60 - 80 arası giderim.

Ki genelde de öyle gidiyorum. Zaten şehiriçinde de 3. vitesten yukarı pek çıkma şansı yok.