Jikle konusunda 1000 bakımında ben de sordum, zaten kitapçıkta da yazıyor, bu aletin özelliği budur dediler, jikle açıkken elin de gazda olacak, ha ama ginger'ın dediği gibi sonuna kadar açıp çalıştırdıktan sonra ortaya alınca daha kısa sürede ısıtıp rölantiye bırakabiliyorum ben, bir de rölantisi biraz yükseltildiği için 1000 bakımında, artık daha kısa sürede elimi çekiyorum. 2 dk. kadar ısıtmak yetiyor benimkini.
Bugün Kasko yaptırdım, yer ismi vermeyeyim dileyene özelden yazarım. %25 peşin ve 5 ay vadeli, motorunuzdaki aksesuara da bağlı olarak fiyat veriyolar ama fiyat aşağı yukarı 650ytl civarı. Kimi yerler 900 bile dedi. Hırsızlık için kapalı yerde veya sabit bir yere kilitli olarak bırakma şartı arıyolar.(Bu veya önemli, çünkü bi kaç yer ille de kapalı garaj şartı arıyor) Bunu da iyice irdeledim, dedim çalınırsa sabitte olduğunu nasıl ispatlıycaz, tutanak tuttururken Polise bağladığınız yeri belirtin, kilidinizi v.s. gösterin dediler. Maazallah hiç bir zaman olmasın tabii, ama olursa da yanmamak için paraya kıydım ve yaptırdım. Yazın evimin önüne bağlamayı düşünüyorum, zira açık otoparkta aylık 40 ytl vermeme rağmen iki kez yerini değiştirmeye çalışmışlar, 1 araba daha fazla almak için ve brandamı yırtmışlar. Kaskomla kilidimle evimin önüne koyarım daha iyi. Zaten kışın arkadaşın garajında olacak.
Bir arkadaş Mont sormuş. Ben Held'in kışlık montunu aldım ve çok memnunum. Hatta bugün yine kışlık pantolon ve motobot da aldım, soğuktan eser kalmadı . Kışın açık havalarda kullanma niyetinde olduğum için iyice kış bastırmadan tamamladım kışlık kıyafetleri. İsteyenlere özelden aldığım yeri ve fiyatı yazarım. Herkese keyifli sürüşler.