amin herkese öle olsun annem aldıımı bilmio daha motoru çünkü çok tartıştık sölemedim ona tam niyetleniorum almaya bize evlat acısı yaşatma dio aklımı çelio
amin herkese öle olsun annem aldıımı bilmio daha motoru çünkü çok tartıştık sölemedim ona tam niyetleniorum almaya bize evlat acısı yaşatma dio aklımı çelio
Arkadaşlar bişey sorcağım.
Gerçi şu an cbf250 alacağım gibi gözksede (bu hafta sonu belli olacak)
CBF 150 alırsam motora elcik ısıtma,çanta,koruma demiri üstü sis varları takacağım.Birde herhangi bir yer varsa polislerdeki gibi çakar ampül koyacağım sis farları böyle yanıp söner olacak.Ama bunun bir devresi var yaklaşık bir karış kadar kara bir kutu.Bunu koyabilecek bir yer var mı ? CBF 150 de? yani koltuk altında Vespalar gibi bir kask sığacak alanlar gibi alanlar var mı biyerlerinde?
255 Km, 5,5 litre, 15.5 YTL
yan ayağı nekadara yaptırabiliyoruz acaba? vede orta sehpa kalıyomu yoksa onu cıkarıyolarmı?
HERKES BENİ DİNLESİN
A.Notere gittim vekaleti verdim 30,5 ytl tuttu.
Ben süreli vekalet aldım.Honda nın yolladığında bir çok isim vardı herşeyi yapmaya hak veriyordu onlara.Benimkini noter kendi yazdı bu yıl sonuna kadar süre şartı koydu biraz uğraştı.Ondan pahalıya geldi yada senin tabirinle "beni kazıkladılar!"
Erdo al gitsin yılbaşından sonra zam geliyormuş.Onun bunun içine ettiği ikinci el makinelerle uğraşmıyalım.
Ayrıca motoru olupta soruma cevap vermeyen arkadaşlarada teessüflerimi iletiyorum !