Dostum tecrübelerini bizden eksik etmediğin için teşekkür ederim.
Aynalar çok sorun değil benim YBR de çok keyifli değildi.
Kemikli geçen vites hondada en sevdiğin olay kaça taktığını biliyorsun.
Ben sanırım çok para ayırmayacağım bu işe ve CBF 150 alıcam ama çok yoğunum bayilere gidip çingene pazarlığı yapacak bir vakit bulamıyorum..
Burda Hondada tanıdığı olan biri vardı.Bana yardımcı olur mu ? Nakit versem indirim vs ?
bu fiyatlar böyle giderse yılbasından sonra artacak gibi:cyclopsan baska markalar yıl sonunda indirim yapar kampanya yapar bu motorunda fiyatıda artışda:salut: 2,900ytl den nerelere gidecek kim bilir:silent:
bende bugun cbf 150 aldım. ve aldığımın 3.5. km seninde bir araba arkadan sol dikiz aynama vurdu. motor yere düştü ve biraz sürüklendi ama olan hasar sadece kafa grenajında ufak bır cızık oldu. Daha önce başlık altında malzemelerinin kalitesiz olabileceği yada olduğu hakkında şeyler okumuştum, ama yaklaşık 35-40 km/s hızla giderken düştü motor ve dediğim gibi çizikten başka birşey yok.Ayrıca dikiz aynasının metalik olmasınında avantajı oldu bunda..
geçmiş olsun kardeş üzüldüm bende ptesi kısmetse alıorum cbf mi bugün kaporayı verdim bu arada ben motoru 3400 anahtar teslim aldım ve 90 ytlden aşağı indirim yapmıolar tanıdıım yok tabi tanıdığa naparlar bilmiorum.bu arada motora 15 günde bi zam gelio arkadaşın dediği gibi arz talep meselesi oda işletmeci galiba ve yılbaşından sonra hükümet artırdıı vergi oranları nedeniyle motorda ciddi miktarda artış olacak alacaklar elini çabuk tutsun yılbaşından önce alsınlar ben sırf o yüzden erkenden alıorum
ya haklısın ama artık okadar ince hesap yapmıorum çünkü 1 senedir motor alıcam olmuo annemle kavga ediom artık mmotora kavuşmak istiorum onun için çokta çingenelik yapmadım aslında giderken dedim çingene pazarlıı yapacam adam çok kararlıydı üstüne varmadım