İşte resimler nasılda cayır cayır yanıyor pırıl pırıl parlıyor demir atım benim beyaaaaaa. Bende aynadan dolayı parlamışım acık ikimizde parlıyoz keretayla.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok çok güzel harika arasıra lütfen atın böyle bikaç resimde bakalım. "MAŞALLAH" herkesin motoruna "MAŞALLAH"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
Valla abi benim plakam istanbul sigorta da istanbulda yapıldı ama sigorta bedelim 40.60 tl tutmuş yani şehirlerle alakalı değil de şahıslarla alakalı bir fiyatlama biçimi var demek ki![]()
Yuh aradaki farka bak bana iki yıllık mı yaptı bu sigortacı azımı bozduracak benim nakliyeyide beleşe getirirdim be vay anasını artık farz oldu sigortacıyı değiştirmek bu adamın nasıl pindiği belli Harley Davidson lara anlaşıldı o ama sen duuuuuuur sen duuuuuuuuurrrrrr son gülen iyi gülecek :queen: :queen: :queen:[/QUOTE]
sevgili hocam bunu iyice araştır gerekirse ruhsatın ile başka bi sigortacıya danış ve net olarak ne kadar utacağını öğrendiğinde arada yine bu fark çıkacaksa derhal gidip sigortacına ben bu sigortayı iptal ettiriyorum diye müracaat et ve paranı geri al.