Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seni bunaltmak için değil inanki içimden geldiği için yazıyorum.
anes motor 4140 tl ye plaka ,sigorta dahil teslim ediyor
eşantiyon olarakta yanlış hatırlamıyorsam koruma demiri yada yan ayak veriyordu.
ön koruma demirini 20 tl'ye aldım.
sonuçta 200 lira fazla verip sıfır alabiliyorum:silent:
üstadım bunalacak birşey yok saygı duyarım.yan ayak ücrete dahil zorunlu zaten.kampanya ,eşantiyon falan olması imkansız. ama ön koruma demiri 20tl ise ben salağım ve 20tl ise gerçekten en az 10 tane alıp ben bu işin ticaretini yaparım.daha yeni motorla birlikte aldıgım için fiyatlarını çok iyi biliyorum üstadım.neyse; benim sağlık giderlerim için acil olan bir ihtiyacım bu satma olayı ,yoksa hayatta satılığa çıkartmazdım daha 2 ayını yeni devirmiş motorumu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------
üstadım bunalacak birşey yok saygı duyarım.yan ayak ücrete dahil zorunlu zaten.kampanya ,eşantiyon falan olması imkansız. ama ön koruma demiri 20tl ise ben salağım ve 20tl ise gerçekten en az 10 tane alıp ben bu işin ticaretini yaparım.daha yeni motorla birlikte aldıgım için fiyatlarını çok iyi biliyorum üstadım.neyse; benim sağlık giderlerim için acil olan bir ihtiyacım bu satma olayı ,yoksa hayatta satılığa çıkartmazdım daha 2 ayını yeni devirmiş motorumu.
fiyatı 3.999tl yazsaydım inan bu kadar eleştiri almazdım bu ilandan!