Bu hafta çeşmeye gidicem nasipse bornovada ramazan abi var motocrosçu o satıyor böyle şeyleri bi ona uğrarım bulamazsam karamanlarda bulurum inşallah dağlılardan kask alayım dedim 180 liralık kaska 260 tl dedi manisadan bişey alıncak gibi değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
Bence satma pişman olursun bu motosiklet işi hastalık birkere bulaştınmı kolay kolay kurtuluş yok hep satıyorum birdaha almıcam diyorum ama yine alıyorum 5.cbf m şuan kullandığım 2010 model gıcır gıcır bugün 3650 teklif geldi ama vermicem sonra çok arıyorum pişman oluyorum
Ben de satmak istemiyorum aslında hem ilk motosikletim hem de sıfır almıştım.Mecburiyetten satıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------
Benim bi sorum olacak sizlere şimdi motorumda son zamanlarda bir zırıltı başladı ama resmen zırıl zırıl bi ses sanki vidalar gevşekmiş gibi bu ses biraz devirlenince başlıyor ama nedenini anlayamadım bütün vidaları sıktım heryeri kontrol ettim ama olmadı titreşimde var bide motorda ne önerirsiniz bana. motor 1700 km de daha 1000 km bakımı yapıldı.
İlk km lerde her çeşit ses gelir çok kendini yorma yumuşak kullanmaya devam et. Cbf 8.000 den sonra inanılmaz bi motor oluyor.