Ben geldim...yahu takip etmek sorun değilde yazmak bazen çok zor geliyor...bir kaç gün ara verdim kusura bakmayın...mesele foruma bağımlı olmak bu topiğe bakmadan güni bitirememek...ulan dedim göbek bağım bu forumdamı kesildi...çok vakit alıyor beyler inanın...birde sorulara cevap yazmak istiyorum yorgun oluyorum istediğim şeyleri yazamıyorum canım sıkılıyor...pmdede aynı şeyler...makina ile alakalı soruyorlar...topiği takip ediverin deyip sallıyorum bazen napim...bu cbf 150 arayanlara bana yönlendiren kimse onu öpücüklere boğacağım...

adam siteye girer girmez bana pm atıyor...napim ne edim...abi zaten kafam 1500...kimseyede mırın kırın edip sallamak istemiyorum ama şu an aynı anda 7-8 arkadaşa cbf 150 alımı (0 ve 2.el ) yardımcı olmaya çalışıyorum...abi sizlerle burada vakit geçirmek güzelde işin içine araştırma konuşma girince benim özel hayat yalan oluyor...siteye ara verem diyorum o da olmuyor ..bu ortamdan kopulmuyor...
bugün yağımı değiştirdim...makina 2700 kmde 150 gr yağ yakmış normalmi değilmi siz karar verin...ıphone alcaktım mobil almış bulundum...ıphone 28 lira mobil 20 lira...deniycem bakalım...850 grda..
makinayı bugün işyerime götürdüm...garaja basınclı makina alındı black & decker basıncla bi yıkadım makinayı Allah sizi inandırsın makina yumuşadı sanki hamam girip keselenmiş gibi oldu...suyu dayadım her yere...:mrgreen:suyla çıktı çoğu kir...sonra köpük fırça gazyağı ile bi parlatmaya çalıştım...ince temizlik sayılmaz aslında ama şimdi artık istediğim şeyler oldu artık temizliğe asılıcam boş zamanlarımda...
Makinam tarihinin en temiz günlerini yaşıyor...:queen:
Motora benzedi...
Ama bu taraftan koruma demirinin değişmesi gerektiği belli oluyor...boyatmıcam ama daha uzun olanla değiştiricem...
Paslı egsoz nolcak beyler...bişey yapılamaz değilmi artık...
nihayet dişli setini ve arka balatayı değiştirdim...süper oldu yav...orıngle artık 100.000 görücem gibi...bakın detaylarda ince temizlik yok...daha parlıycak işallah...taktım...elciğide çıkardımmı yazın erdiyle mücahidi tokatlıycam...:cherry:
Makina her şekil uzun yola hazır ve nazırdır efendiler...
Yağ değişiminden sonra vites mübarek sanki debriyajsız geçicek gibiydi...:cherry:
cbf 150 bu...boru mu soru mu beyler...uçak mübarek...