hayırlı olsun vasco
ya 3500 bu kmde makineye pahalı değil mi? garantisi bitmiş mi? moralini bozmak için söylemiyorum. benim motoru satsam ancak 3 bin eder diye düşünüyordum o yüzden.
ben motorumu 2009 mayısta aldım. garantisi gurantisi devam ediyor 3700 kmde ben bile satsam 3 bin eder mi diyordum. yani ben bunu kaça satarım şimdi satsam arkadaşlar?
buda mayıs cıkıslı, 2. sahibinden aldım, sıfır mt 65 prelli lastik var 10 bin bakımı yapılmıs faturası var 3,250 ye aldım. mont ve revit eldivende aldım, shad 33 litre canta falan fılan. makına cok temız hakketten.
izmirde oldugum için. 2. el alınacak motor yok denecek kadar az bakarsan sahibinden.com a görürsün motor yok.
ben 100 200 arayan deilim içime sinen makınayı alırım. içime sindi sorun yok
bi gece dısarı cıksam 100 tl hemen gidiyo simdi daha fazla 100 200 ün lafını yapmak ıstemedım adama
içime sindi açıkcası, malını iyi pazarlarsan temızlıgınde guvenıyorsan satarsın sende o fıyata amaa istanbuldaysan zor, piyasa cok hareketlli orda, izmirde cbf 150 alansatmıyor diyebilirim
he bide 1 yıl daha garantisi var 15 mayıs 2011 e kadar yani. vizede 15 mayıs 2012
hayırlı uğurlu olsun.. o heyecanı bilirim, havanın yağışlı olmaması için dua edersin, işten koşa koşa gelirsin, kendini kaptırırsın motora... bir de bakmışsın saat kaç olmuş.. off az daha gezsem
heyecan yok ya , yeni mtoorcu değiliz

günde 15 saat 7 gün calısan insanım ben

kendi işim, ayak yerden kessin diye aldım alısıgım motora dukkanın onunde durmalı mutlak

saolasın
usta,
erhan yanında bisürü ıvır zıvır saydı aksesuar, bence normal 1000 tl ye yakın parada cebinde kaldı alet çok temiz bence eder.
2006 model 20 binde ybr verip, 400 tl daha verdim, 2009 model 10 bin km de cbf 150 aldım. kısa hesap bu

ybryi ucuza aldım iyi fiyata sattım ordan kaar var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
bu arada 36 tl sigorta yaptırdım bilgilendirme maksatlı, alım satım 36 tl tuttu. ruhsatta sanırım 47 falan tutacak pazartesi alıcam üstüme