Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. Biraz canlansın bu topik ya.

Bu haftasonu koruma demirleri taktırıyorum motosikletime. Ayrıca almış olduğum devir saatini ve iridyum bujiyide (eğer olursa)taktıracağım.

abi hayırlı olsun.devir saati resmi varsa yüklersen sevinirim :)

mhh6r.jpg

2zf60k6.jpg

Devir saati bu arkadaşlar. Kendi motosikletime takınca resimleri aktaracağım

ya böyle bişey takıcağınıza aksesuarcılarda ibrelileri var onlardan taktırsanız daha hoş olmazmıydı

bugün taktırmayı planlıodu ibreliler yer kaplıyor bunun kablosunu filan gizleyince güzel duracak gibi gözüküyor.

Merhaba arkadaşlar.

Bu haftasonu koruma demirleri taktırıyorum motosikletime. Ayrıca almış olduğum devir saatini ve iridyum bujiyide (eğer olursa)taktıracağım.

Murat taktıırdığın parçaları ve fiyatlarını ayrı ayrı belirtirmisin.Uyarsa bende düşünüyorum

Bu siteden tanıştığım @osmaniyeli nickli kişiyle görüştük. O Ebay üzerinden aldı benim için. Yukarıdaki resimlerde ona ait zaten. Buji ve devir saati 70 lira. O günkü dolar kuru ile o kadara geldi.

Devir saati 23 dolar'dı. yanlış hatırlamıyorsam.

Evet arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra motosikletimi çıkarttım. Pek uzun olmasa da yine kısa koşu 100 km ye yakın bir yol yaptım.

Lüleburgaz dan Anıl arkadaşım ile başlayan mini gezim , osmancık ve pınarhisar 'a uğrayıp dönmek üzerineydi. Ancak tam olarak öyle olmadı :)

Gidiş gayet güzel ve sorunsuzdu. Fazla sürat yapmadan önce osmancık köyüne uğradık.
DSC01465.jpg

DSC01466.jpg

Motoplus'tan almış olduğum bandana'mıda kullanma fırsatı buldum :p

DSC01467.jpg

DSC01468.jpg

TerrY180.jpg

TerrY185.jpg

TerrY186.jpg

Yeni Almış olduğum kask(seledeki) yine LS2 . Bu kez küçük bedenini aldım.

TerrY187.jpg

TerrY188.jpg

Yolda kalmanın nasıl birşey olduğunu öğrendim

Lüleburgaz'dan çıkarken , Benzin istasyonuna uğrayıp benzin aldım.

Gidiş sorunsuz oldu ama dönüş beni biraz korkuttu :pale: . Normal giderken birden motor yavaşlamaya , gaz yememeye başladı. Önce pek önemsemedim , vites küçültüp devam ettim. Ama daha cubufum stop etti.

çaresiz bakışlar ...
DSC01470.jpg

DSC01471.jpg

DSC01469.jpg

Kenara çektim hemen. Önce motosikletimin hararet yapmış olabileceğini düşündüm . Biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırdık ama 300 metre sonra yine stop edince birşeylerin ters gittiğini anladım :queen: (korku filmi gibi oldu :p)

Yağını kontol ettim. Bana biraz az gibi geldi. Lüleburgazdan bir arkadaşı arayıp ona yağ almasını ve getirmesini rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı. Arkasından babamda geldi. Babama telefonda , yağın azalmış olabileceğini söyleyince biraz korkmuş. Motorun kilitlendiğini düşünmüş. Allah'tan öyle birşey yoktu.

Benzin aldığımız yerdeki pompacı , her ne hikmetse , benzin musluğunu yedek konumuna getirmiş. Yedekteki benzin bitince motosiklet stop ediyor , biraz bekleyince (herhalde yedeğe geçililse bile ana depodan bir miktar benzin gelmeye devam ediyor) bir miktar benzin ile tekrar çalışıyor ama o benzinde bitiyor.

Neyseki önemli bir sorun yokmuş. Bu arada biraz yağ ilavesi yaptık 150-200 ml civarında. (1050 km de bakıma girmedi.)

Böylece bende yolda kalma durumunu tecrübe etmiş oldum. :mrgreen::wiinkk::cherry:

Güzel bir gündü. Olaylar oldu ama sorunsuz bitti.

Geride kalan anılar ve fotoğraflar zihinlerimize işlenmiş oldu ...:cat:

Bu da gayet artistik bir poz bence :queen:

TerrY190.jpg

Bu mini gezimde bu kadardı arkadaşlar. Daha önce cbf'm ile yan yana fotoğrafım yoktu. Bu gezimde bol bol çektim.

Yeni LS2 (gri) kaskımda çok yakışıyor bence :)

Bir sonraki gezide görüşmek ümidiyle ....

muratcan7

Son düzenleme:
hadi gene iyi reklam yaptin he ne bizim depoymuşla o öyle rezervle normal depo ayri ayrimi nasil iş bu ya çözemedim bu arada yeni balaklavayi kaça aldin cok yakışmış çapircılara benzemişsin:queen:

Motoplus'tan aldım . Honda standında form doldurtuyorlar. Form dediğim anket gibi birşey. Dolduranlara hediye ediliyor bandana.

Sen rahmetli ybr'nin resimlerini götür de anket doldurtmasınlar sana :queen:

Bu arada çapırcılık var biraz :p

aga güzel resimler :).

cubuf :p.sendede ls2 aşkı hat safhada bi tanesini bana yolla bea :p

Muratcan gezin güzel olmus çıkar öyle ufak tefek pürüzler ben çok yolda kaldım alıstım ilk kaldığımda bende panik yapmıstım. cbufuda üzme değiştir artık yağını sonra benimki seninkinden daha yeni gözükür :p

@no_name

Sercan sen al motoruda :) CBF ile yolda kalmakta ayrıcalık :p Çağırmadığımız halde gelenler yardım etmek isteyenler oldu.

Cup motora sahip Murat isimli bir abi bayağı ilgilendi sağolsun. 20-50 yağ vardı yanında ama benim içime sinmedi farklı yağ koymak. 10-40 koydum.

Yinede kendisine durduğu ve yanımızda beklediği için teşekkür ederim
Motorculuk bu işte :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar