Evet arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra motosikletimi çıkarttım. Pek uzun olmasa da yine kısa koşu 100 km ye yakın bir yol yaptım.
Lüleburgaz dan Anıl arkadaşım ile başlayan mini gezim , osmancık ve pınarhisar 'a uğrayıp dönmek üzerineydi. Ancak tam olarak öyle olmadı
Gidiş gayet güzel ve sorunsuzdu. Fazla sürat yapmadan önce osmancık köyüne uğradık.
Motoplus'tan almış olduğum bandana'mıda kullanma fırsatı buldum
Yeni Almış olduğum kask(seledeki) yine LS2 . Bu kez küçük bedenini aldım.
Yolda kalmanın nasıl birşey olduğunu öğrendim
Lüleburgaz'dan çıkarken , Benzin istasyonuna uğrayıp benzin aldım.
Gidiş sorunsuz oldu ama dönüş beni biraz korkuttu

ale: . Normal giderken birden motor yavaşlamaya , gaz yememeye başladı. Önce pek önemsemedim , vites küçültüp devam ettim. Ama daha cubufum stop etti.
çaresiz bakışlar ...
Kenara çektim hemen. Önce motosikletimin hararet yapmış olabileceğini düşündüm . Biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırdık ama 300 metre sonra yine stop edince birşeylerin ters gittiğini anladım :queen: (korku filmi gibi oldu

)
Yağını kontol ettim. Bana biraz az gibi geldi. Lüleburgazdan bir arkadaşı arayıp ona yağ almasını ve getirmesini rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı. Arkasından babamda geldi. Babama telefonda , yağın azalmış olabileceğini söyleyince biraz korkmuş. Motorun kilitlendiğini düşünmüş. Allah'tan öyle birşey yoktu.
Benzin aldığımız yerdeki pompacı , her ne hikmetse , benzin musluğunu yedek konumuna getirmiş. Yedekteki benzin bitince motosiklet stop ediyor , biraz bekleyince (herhalde yedeğe geçililse bile ana depodan bir miktar benzin gelmeye devam ediyor) bir miktar benzin ile tekrar çalışıyor ama o benzinde bitiyor.
Neyseki önemli bir sorun yokmuş. Bu arada biraz yağ ilavesi yaptık 150-200 ml civarında. (1050 km de bakıma girmedi.)
Böylece bende yolda kalma durumunu tecrübe etmiş oldum. :mrgreen::wiinkk::cherry:
Güzel bir gündü. Olaylar oldu ama sorunsuz bitti.
Geride kalan anılar ve fotoğraflar zihinlerimize işlenmiş oldu ...:cat:
Bu da gayet artistik bir poz bence :queen:
Bu mini gezimde bu kadardı arkadaşlar. Daha önce cbf'm ile yan yana fotoğrafım yoktu. Bu gezimde bol bol çektim.
Yeni LS2 (gri) kaskımda çok yakışıyor bence
Bir sonraki gezide görüşmek ümidiyle ....
muratcan7