yav zaten 640-480 yapıyom genede açılırken çarşaf gibi çıkıyo anlamadım gitti acaba telefonun çözünürlüğü yüzündenmi?
benim orjinal far ayarı cok iyi zizin ki mi kotude bızıklıyonuz ben anlamdım yada meraktanmı?
beyler simdi ben size yeni bi konu açayımm)
bikepics konusu cbf150 modeli yok.yeni model sayıldığı için.daha doğrusu cbf150 modeli var fakat kullanıcısı az olduğu için honda modellerinde yer almıyor şimdilik.gelin hep beraber bikepics üye olalım 10-15 kişiye oluşılınca yer alması çok daha kolaylaşıcak.şu anda ben dahil 2 kişi var.![]()
arkadaşlar sağ gidonun üstündeki kütüklüğe bakarsanız herhangi bir çin malı motorun far ve park açma kapama düğmesinin yerinin bir kapakla kapatıldığını görürsünüz.bu kapağı çıkarın,oraya bir çinlinin anahtarını yerleştirin (cuk diye oturacaktır)sonra kontak çıkışından bir kablo ile besleyin ,çıkış uçlarından birini park (ön-arka)diğerinide sol kütüklükteki selektör anahtarına gidin.hepsi bu kadar.Bu arada eski sistemin daha güvenli olduğunu iddia eden arkadaşlarım olacaktır,onlar içinde önerim dinamodan gelen kabloyu kesmemelerini öneririm.sonradan takılan far düğmesi kapaşı konumda iken dinamo beslemeye devam etsin (MÜJDEMİ İSTERİM)
Aykan,Cbf150'nin her renginin ayrı güzelliği var...Senin mavide güzelmiş![]()
yav canım sıkıldımı arada bi çıkıyorum işte cbf yardım ediyor meto ne oldu dilinimi yuttun senşaka yapıyommu sandın dağda geziyorum derken haco
![]()
o tektekerde motor ... ... dağıtıyor ama...neyse senin olayını artık çözdük...ne desen şaşırmam artık...
ama bu tekteker işini öğrenmekde isterim...yan cebime koy misali...
bi tarif etsene lo..
meto otur oturduğun yerde biyerini kırıcan sonra yengede kafanı kırıcak:queen:
hanım resimleri görünce çıldırdı zaten manyak herif dağda geziyon azıcık fırsat bulunca diyor
neyse bi ara aşamalı olarak anlatırım çocukken hep tek teker gezerdim bisikletle oradan alışkanlık![]()
bende mobiletten kalma zikzaglara bayılıyorum...yani 1000 rr ım bile olsa hep böyle boktan bir sürücü olucam...![]()

aykan bravo valla...hareketlendirdin topiği...haco onlar ne güzel resimler yaeline sağlık valla...bu arada teker olayıda iyi olmuş...ben 1-2 denedim baktım zorla burun kaldırıyo bi dahada kasmadım...varmı özel bi taktiğin? bi elemana sordum serviste arka peglere basıp kaldırıyomuş falan filan şehir efsaneleri:queen:
abicim sana enduro lazım böyle olmaz.Şanzımanı lastikleri eline alıcan ensonunda. :mrgreen: