şimdiden biriktirmeye başla ozamanOoo CBF 1000 ile samsun trabzon arası yol seni mest edecektir. Yol hiç bitmesin istersinYeni kasa CBF 1000 alma imkanı olsa dakka beklemem
![]()
Herkezin görüşü farklı tabi. banada soba bacası gibi geliyorBence egzozun tipinde bi sorun yok, boyutu büyük olsada, motosikletin kalıbından, dolu ve tok durmasından dolayı hiç sırıtmıyor.
Egzozda beni tek rahatsız eden şey malzeme aslında, başka hiçbiyerde kullanmadıkları parlak kromu oraya koymuşlar, göz direk oraya gidiyor.
Mat siyah falan olsaymış bu konu konuşulmazdı tahminim![]()
3'lü beyaz Givi çantaları da ayarladım.![]()
Şimdilik sürtmedim ama çok dikkat etmek gerekiyor.
1000 bakımına gideceğim, nereyi tavsiye edersiniz? Kim daha uygun?
motorun hayırlı olsun, önceki motorun xj6 ise cbf ile farklarını gözlemleyebildin mi? Motor gücünden bağımsız olarak, kullanım kolaylığı frenleri oturma pozisyonu gibi..Selamlar bende CBF'lendim artık aranızdayimpistolpitt ipone yagdan neden memnun kalmadın hangi km (1000-6000 vs) aralıgında hangi mevsimde kullandın detay verebilirmisin?
inzell fiyatlar icin tesekkürler cok faydalı oldu benim icin, cantalarında cok yakısmıs hayırlı olsun.
motorun hayırlı olsun, önceki motorun xj6 ise cbf ile farklarını gözlemleyebildin mi? Motor gücünden bağımsız olarak, kullanım kolaylığı frenleri oturma pozisyonu gibi..
ipone yağ geçen sene ağustosta 16 bin km de koyuldu ama yaklaşık 5bin km geçti üzerinden ve vites geçişleri sertleşti. yağ değiştirildiğinde hafiften köpüklenmeye bile başlamış ve özelliği azalmıştı.